Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
progesteron degerim 1 in altjnda cikti nasil yuksetebilirim hamile kalabilirmiyim?Eki Görüntüle 3372110
Transfer olduktan sonra mi dusuk geldi? Ben transferden once fitil ve igne kullanmistim, sonra olcmuslerdi yine kandan ve dusuk gelince 10 hafta fitil ve igneye devam ettirdiler. Hatta perinatalog 10 hafta yetmez dedi 12'ye kadar devam etmistim. Doktorunuz gerek gorurse verir zaten takviye progesteron. Doktorunuza sorun mutlaka.Merhaba tekrar progesteron testi yaptinzmi yukeeltebildiniz mi suan benmde ayni durumum yumurta saglikli her defasnda progesteron dusuk cikiyor
Transfer olduktan sonra mi dusuk geldi? Ben transferden once fitil ve igne kullanmistim, sonra olcmuslerdi yine kandan ve dusuk gelince 10 hafta fitil ve igneye devam ettirdiler. Hatta perinatalog 10 hafta yetmez dedi 12'ye kadar devam etmistim. Doktorunuz gerek gorurse verir zaten takviye progesteron. Doktorunuza sorun mutlaka.
Yumurtanin saglikli oldugunu nasil biliyorsunuz? Yasiniz gencse yuksek ihtimal oyledir ama embriyo teste yollanmadan rabbim disinda saglikli mi degil mi kimse bilemez. Yumurta toplanirken daha cok lh ve e2 onemliydi diye hatirliyorum.Anladim yok bnm transfer degil progesterom hirmonum dusuk her defasinda dusuk cikiyor saglikli yumi var proges dusuk merk ettim yukselttilermi diye sormak istedim rabbim yardimcimiz olsun![]()
Yumurtanin saglikli oldugunu nasil biliyorsunuz? Yasiniz gencse yuksek ihtimal oyledir ama embriyo teste yollanmadan rabbim disinda saglikli mi degil mi kimse bilemez. Yumurta toplanirken daha cok lh ve e2 onemliydi diye hatirliyorum.
Progesteron takviyesi aliyrmusununuz kandan tkip yptrdinizmi her aymı düşük ckiyrBenimde düşük çıkıyor ama kimse bisey demiyor
E2 180 uzeri yumurta saglikli demek degil, olgun yumurta demek. Aslinda 200-250 civari olgun diyor doktorlar genelde. Yani o yumurta dollenmeye uygun hale gelmis demek. Saglikli olmasi bambaska bir konu, genetigi ve kromozomlari ile alakali bir durum yani. Doktorun gerek duyarsa verir progesteron zaten.Ovülasyon takibi ve servikal mukus takibi yapiyrum yumurta pik oldugu gun gidip e2 estradiol kan veriyorum 180 uzeri yuminin saglikli oldugunu gosterr benim 280 cikti yumi lh da iyi ama normal catlama olmasi gerekirken ptogesteron dusuk cikiyor sanirim takviye kullanmam gerek bakalim doktr ne diycek
E2 180 uzeri yumurta saglikli demek degil, olgun yumurta demek. Aslinda 200-250 civari olgun diyor doktorlar genelde. Yani o yumurta dollenmeye uygun hale gelmis demek. Saglikli olmasi bambaska bir konu, genetigi ve kromozomlari ile alakali bir durum yani. Doktorun gerek duyarsa verir progesteron zaten.
Yasiniz 30 altiysa cok yuksek ihtimal sagliklidir. Ama instagramdaki Ebru Hanim doktor mu bilmiyorum. Benim gorustugum butun profesorler, genetik uzmanlari ve embriyologlar yumurtanin saglikli olup olmadigini onceden bilemeyiz, ancak embriyo besinci gune giderse pgt testi ile embriyodan hucre alinir ve kromozomlari ve genetigi bu sekilde saglikli mi degil mi tespit edilebilir dediler. (Ki bu testlerde yuzde yuz sonuc vermiyormus yuzde 95 civari) O nedenle bilimsel kaynaklara bakmak lazim, yani doktorlara sorun siz, instagram yaniltici olabilir. Yasiniz gencse ve esinizin de sizin de genetik sorununuz yoksa da cok guzel sonuclar alirsiniz zaten merak etmeyin. Rabbim biran once kavustursun bebeginize.Instagramda bir gebenin gunlugu ebru hanim var bilmiyrum hic denk geldinzmi onun videolari konusmalari takipleri sayesinde ogrendim aslinda onun demesi ile 180 uzeri saglikli folikül yumi diyr ama progesteron evet skntili insallh rabbim daha fazla zorlastrmadan kolaylastrsin rabbim nasip etsin![]()
Yasiniz 30 altiysa cok yuksek ihtimal sagliklidir. Ama instagramdaki Ebru Hanim doktor mu bilmiyorum. Benim gorustugum butun profesorler, genetik uzmanlari ve embriyologlar yumurtanin saglikli olup olmadigini onceden bilemeyiz, ancak embriyo besinci gune giderse pgt testi ile embriyodan hucre alinir ve kromozomlari ve genetigi bu sekilde saglikli mi degil mi tespit edilebilir dediler. (Ki bu testlerde yuzde yuz sonuc vermiyormus yuzde 95 civari) O nedenle bilimsel kaynaklara bakmak lazim, yani doktorlara sorun siz, instagram yaniltici olabilir. Yasiniz gencse ve esinizin de sizin de genetik sorununuz yoksa da cok guzel sonuclar alirsiniz zaten merak etmeyin. Rabbim biran once kavustursun bebeginize.
Hayır Dr değil zor şartlarda gebe kalmis kadin. Hiçbir tıbbi eğitimi yokYasiniz 30 altiysa cok yuksek ihtimal sagliklidir. Ama instagramdaki Ebru Hanim doktor mu bilmiyorum. Benim gorustugum butun profesorler, genetik uzmanlari ve embriyologlar yumurtanin saglikli olup olmadigini onceden bilemeyiz, ancak embriyo besinci gune giderse pgt testi ile embriyodan hucre alinir ve kromozomlari ve genetigi bu sekilde saglikli mi degil mi tespit edilebilir dediler. (Ki bu testlerde yuzde yuz sonuc vermiyormus yuzde 95 civari) O nedenle bilimsel kaynaklara bakmak lazim, yani doktorlara sorun siz, instagram yaniltici olabilir. Yasiniz gencse ve esinizin de sizin de genetik sorununuz yoksa da cok guzel sonuclar alirsiniz zaten merak etmeyin. Rabbim biran once kavustursun bebeginize.