Progestron yüksek çıktığı için transferim ertelendi

rosaline16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
1.337
1.399
83
39
Kızlar progestron yüksek çıktı 1.59 araştırma yaptım sürekli yüksek çıkar mı? İnternette meme kanseri oluşma riski diye bişey okudum. Transferim bi daha ki aya ertelendi bu durumda olan var mı ?

Kızlar progestron yüksek çıktı 1.59 araştırma yaptım sürekli yüksek çıkar mı? İnternette meme kanseri oluşma riski diye bişey okudum. Transferim bi daha ki aya ertelendi bu durumda olan var mı ?
Yüksek çıksa niye ertelensin, gebeliğin oluşması için avantajlı olur. Sizinki düşük çıkmış, bu yüzden ertelenmiş olmalı.

Yüksek çıksa niye ertelensin, gebeliğin oluşması için avantajlı olur. Sizinki düşük çıkmış, bu yüzden ertelenmiş olmalı.
Hayır 1 den yukarı progestoron değeri kabul edilmez çünkü rahim kendini kapatır tedaviye devam edilirse risk oluşur tüp bebek doğal gebelik gibi değil adetken istenen hormon değerleri vardır ona göre ilaç yüklenir vücuda
Konu sahibi sürekli öyle olmaz doktorunuz takip eder size göre tedavi uygular merak etmeyin

Anladım bilgi için tşkler.

İnşallah Teşekkür ederim bi daha ki ay bakacağız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…