Prolaktin 4,39 !

sulej

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
435
602
23
22
İyi geceler, 4 gebelik kaybım var. 1 yıl önce tüm değerlerim normalken (prolaktin 21),bugün diğer değerler normal prolaktin 4,39 geldi. Bunun nedeni nedir ne yapmam gerekir bir bilgisi olan var mı?

İyi geceler, 4 gebelik kaybım var. 1 yıl önce tüm değerlerim normalken (prolaktin 21),bugün diğer değerler normal prolaktin 4,39 geldi. Bunun nedeni nedir ne yapmam gerekir bir bilgisi olan var mı?
Prolaktin yüksek olması gebeliği zorlaştırıyor diye biliyorum sizin nırmal sankş

Reactions: Gao
Prolaktin ne kadar düşükse işiniz o kadar kolay demektir. Değer mükemmel bence. Takılmayın.

Prolaktin yüksek olması gebeliği zorlaştırıyor diye biliyorum sizin nırmal sankş
Geçen sene verdiğim zaman normal sınırlarda çıkmıştı gerçi tüm değerler normal olsa da 4 bebeğimi kaybetmiştim ama şimdi biraz düşük görünce çok üzüldüm

Ayh teşekkür ederim içime su serpildi
Hiç merak etmeyin. Benim de iki kaybım var. Prolaktinim hep yükseldi ilaçla düşürüldü vs. Düşüklerinizin sebebi belli mi? Ben ikidir boş gebelik yaşıyorum betam çok az artıyo kese büyüyor ve duruyor. Şimdi genetik test verdik sonuç bekliyoruz bakalım

Genetik kromozom Anomalisi yüzünden düşük yapıyorum ben. Doktorlar pgt tüp bebek öneriyor ama benim gönlüm birkaç kez daha denemekten yana pgt maliyeti çok yüksek

prolaktin süt hormonu. yüksek olmaması gebelik açısından iyi bir sey. her seyden nem kapıp yükselip düsen bir hormon zaten 30 altında olması normal olan gebelik için. sorun yok yani

Genetik kromozom Anomalisi yüzünden düşük yapıyorum ben. Doktorlar pgt tüp bebek öneriyor ama benim gönlüm birkaç kez daha denemekten yana pgt maliyeti çok yüksek
Peki bebeği hiç gördünüz mü yoksa sizde de mi embriyo oluşmuyor? Ooof Allahımm yardımcımız olsun. Bakalım bize ne diyecekler.

prolaktin süt hormonu. yüksek olmaması gebelik açısından iyi bir sey. her seyden nem kapıp yükselip düsen bir hormon zaten 30 altında olması normal olan gebelik için. sorun yok yani
Teşekkürler bugün biraz uykusuz ve stresli gitmiştim belki de ondan düşük çıkmıştır

Siz taşıyıcı olsanız dahi bazen bebeğe denk gelmeyebiliyormuş değil mi ondan da ümidiniz var deneme konusunda? Pgtyi çok araştırdım. Gerçekten çok zor her anlamda maddi ve manevi

Peki bebeği hiç gördünüz mü yoksa sizde de mi embriyo oluşmuyor? Ooof Allahımm yardımcımız olsun. Bakalım bize ne diyecekler.
İki tanesinde gördük bebeği birinde kürtaj olmak zorunda kaldım diğer ikisinde görmedik.
Sebebini öğrendiğiniz zaman her şey yoluna girecek lütfen üzülmeyin.

İki tanesinde gördük bebeği birinde kürtaj olmak zorunda kaldım diğer ikisinde görmedik.
Sebebini öğrendiğiniz zaman her şey yoluna girecek lütfen üzülmeyin.
Benim gebeliklerimin arası da 3 ay. Kürtajların arası ise toplam 5 ay. Kendiliğinden düşmediği için kürtaj oluyorum. Zaten o acıyı da çekmek istemiyorum zaten hep ağrılarım oldu gebeliklerde. İnanın çok üzgünüm, sizi de anlıyorum içinizde neler yaşadığınızı. Dilerim ki her şey çok güzel olur hepimiz için.

Evet kürtaj çok zorlayıcı oluyor, benim kürtajdan sonra adetim inanılmaz ağrılarla gelmeye başladı. Normalde sadece adetin ikinci günü ağrı olurdu. Acaba bir sorun mu oldu rahmimde hsg düşünüyorum. Sizde var mı böyle bir sıkıntı?

Bende de tam tersi. Hiç ağrı hissetmemeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…