Prolaktin 54

Faattoss

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
998
714
103
28
Kızlar merhaba 5+4 günlükken kan tahlili yaptırdım ve beta HCG 1269 prolaktin 54 çıktı acaba prolaktin yüksekliği bebeğime zarar verir mi bilgisi olan var mı?

Sevgili Fatoş doktor değilim ama bildiğim kadarıyla bu süt hormonu olarak da biliniyor. Yani bu hormonun gebelik ve lohusalık döneminde yüksek olması çok normal. elbette doktorunla konuşup kendini rahatlat

Sevgili Fatoş doktor değilim ama bildiğim kadarıyla bu süt hormonu olarak da biliniyor. Yani bu hormonun gebelik ve lohusalık döneminde yüksek olması çok normal. elbette doktorunla konuşup kendini rahatlat
Teşekkür ederim benim hep yüksekti süt hormonu hamile kalmamı da zorlaştırdı o yüzden şimdi bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum

Hayırlı geceler inşallahhh bir sorun yasamamissinizdir sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz . Prolaktin adet gecikmesi ve testlerde pozitif çıkmasını sağlar mi bir bilginiz var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…