Ben özele gittim benden istemedi sadece ultarasyon ile yumurtalıklarıma baktıBenimde prolaktin 50 çıktı hipofiz mr istedi doktor
Kullandığınız ilaç adet döngünüzü etkiledi mi benimki çok düzenlidir ama ona rağmen pcos göründü dedi sanki çünkü Amh 5.50Ben özele gittim benden istemedi sadece ultarasyon ile yumurtalıklarıma baktı
Bizimki çok yüksek değil stres yapma dahada çok çıkar hayırlısı olsun iyi yapmışsın herşeyine baktırBenimde baktı ama hiç bişe atlamayalım dedi o beyni baskılayan bir horman dedi bi yaptır dedi beyin ve sinir cerrahisi ona göre yönlendirsin dedi
Daha yeni başladım ama doktorun dediği kadar prolaktin düzensizlik yapıyormuş birde ilaçlarla birlikte yemememiz gereken çok şey var onlarada dikkat et arastırKullandığınız ilaç adet döngünüzü etkiledi mi benimki çok düzenlidir ama ona rağmen pcos göründü dedi sanki çünkü Amh 5.50
Neler yenmezDaha yeni başladım ama doktorun dediği kadar prolaktin düzensizlik yapıyormuş birde ilaçlarla birlikte yemememiz gereken çok şey var onlarada dikkat et arastır
Bildiğim kadarıyla hurma ceviz incir soda yeşillik şekerli tatlı olan herşey karbonhidrat olan herşey yani aslında hiç bişey yememe liyiz gibi duruyo dikkat ediyorum az karbonhidrat olanları yemeye çalısıyorum tatlıyı aburcuburu kestim bi çok şey yükseltiyoNeler yenmez
Amin hepimizin ki inşallahİnşallah düşer
Üzüm incir ve dut çok etkiliyor bende hayatından çıkardım benimde 75cikti ilaca başlayınca düşüyor bırakınca çıkıyorBildiğim kadarıyla hurma ceviz incir soda yeşillik şekerli tatlı olan herşey karbonhidrat olan herşey yani aslında hiç bişey yememe liyiz gibi duruyo dikkat ediyorum az karbonhidrat olanları yemeye çalısıyorum tatlıyı aburcuburu kestim bi çok şey yükseltiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?