hocam merhaba. size önerileriniz benim için gerçekten cok önemli.umarım cevap yazarsınız.27 yaşındayım. 2 yıllık evliyim 1.5 yıl geri çekilme yöntemiyle korunduk. son 6 aydır gebelik için uğraşıyoruz.ilk 3 ay hormon değerlerim gayet iyiydi.yumurtam iyi büyüyordu. ortalama 18-20 mm oluyordu 4. ay stresten olsa gerek prolaktin 34 cıktı.dostinex ve klomen kullandım.prolaktin düşmedi 31 cıktı.5. ay doktor tekrar dostinex ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ama yine olmadı gebelik. bu ay 6. aydayız.10. günümdeyim.prolaktin hala 35.yumurtam 14 mm. size sorum:
prolaktin gebelikte bu kadar önemlimidir. dostinex dışında nasıl düşürülebilir.?
küçük biryerde yaşıyorum. tek doktor olduğu için yeterince ilgi olmuyor.doktorum her gidişimde daha erken olduğunu bu uygulamalardan daha fazlası için erken olduğunu söylüyor. doğrumudur? maddi problemimz yok eskişehir ve bursaya yakınız acaba farklı bir yere gitssekmi. başka neler yapabiliriz bu aşamada.tavsiyeleriniz nedir.
prolaktin gebelikte bu kadar önemlimidir. dostinex dışında nasıl düşürülebilir.?
küçük biryerde yaşıyorum. tek doktor olduğu için yeterince ilgi olmuyor.doktorum her gidişimde daha erken olduğunu bu uygulamalardan daha fazlası için erken olduğunu söylüyor. doğrumudur? maddi problemimz yok eskişehir ve bursaya yakınız acaba farklı bir yere gitssekmi. başka neler yapabiliriz bu aşamada.tavsiyeleriniz nedir.