Adet duzensizligim vardi hep canim zaten en son adet sokturucu vermisti doktor 3 4 ay kadar adet olmamistim. O arada hamile kaldim. Simdi ne yapsam bilemedim 2 ay gecti adet olmadim degerim 1.7 kontrolum eylulde. Haftada 2 kere icmeli miyim hala acaba ya da bi kere alip yarim mi alsam bilemedimCanım prolaktin yüksek olduğu zaman adetin nasıldı azalma vs oldumu
Benimde yüksek başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti ondan sonra yükseldi galiba ama adet kanamamda azalma olduAdet duzensizligim vardi hep canim zaten en son adet sokturucu vermisti doktor 3 4 ay kadar adet olmamistim. O arada hamile kaldim. Simdi ne yapsam bilemedim 2 ay gecti adet olmadim degerim 1.7 kontrolum eylulde. Haftada 2 kere icmeli miyim hala acaba ya da bi kere alip yarim mi alsam bilemedim
Bugun icmem gerekiyordu almadim zaten. Bir kac ay korunuyoruz cunku dusuk beni cok etkiledi ruhen ve fiziken. Acaba duuskten sonra adet gormemem de prolaktin seviyesinin dusmesiyle mi ilgilidir. En dusuk 4 olmasi getekiyor galiba 1 ay kullanmayip tekrar olcturmek daha mantikli galiba dii miHemen bırak 1 e düşmesi hamile kalmana engel
Ah ben duaukten sonra adet olmadim asil sikinti o aslinda canim.Benimde yüksek başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti ondan sonra yükseldi galiba ama adet kanamamda azalma oldu
Evet ya senin prolaktin kaç Adetlerin nasilAh ben duaukten sonra adet olmadim asil sikinti o aslinda canim.
Bu prolaktin ne zor seymis
Iste 46 ydu 1 ay ilac kullandim 1 e dustu. Simdi ne yapicam bilemedim.eylulde cerrahpasaya kontrole gidicem ama ilaci o zamana kadsr.kullanivam mi bilemedimEvet ya senin prolaktin kaç Adetlerin nasil
Adet duzensizligim vardi hep canim zaten en son adet sokturucu vermisti doktor 3 4 ay kadar adet olmamistim. O arada hamile kaldim. Simdi ne yapsam bilemedim 2 ay gecti adet olmadim degerim 1.7 kontrolum eylulde. Haftada 2 kere icmeli miyim hala acaba ya da bi kere alip yarim mi alsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?