PROLAKTIN HAKKINDA

zuzum87

AŞK
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
782
1.070
63
38
Arkadaşlar prolaktin hormon değeri yüksek cıkıp daha sonra tedavi sonunda hamile kalan varmı yada bunu nla ilgili bi tedavi yöntemi uygulayan var mı...yardımcı olur musunuz lütfen?

Arkadasım aynı dertteyim adet düzensizliği için gittim doğum kontrol hapı verdi ama cocuk istiyorum diyince kımse altı aylık bir korunmamada cocuk tedavisine baslamaz dedi Napıcaz

bende 7 aylık evliyim cnm ama ben doktoruma ısrarla istiyorum dedim ve bana başladı suanda tedavi ilaç verdi dün kullanmaya başladım

Küçük bir yükseklik bozukluk var dedi direk prolaktinin yüksek demedi ama bende sağlıkcıyım sonuc değerlerini okuyabiliyorum o yüzden sadecd prolaktini yüksek gördüm. 23

hıı bende de yüksek cıktı bana bi ilaç verdi hafta da 2 kere kullanabileceğim bir ilaç bu değelerini dşrücek dedi

ben gecen ada farklı bir dr gittiğim bana klomen verdi 5 gün onu kullandım
ve daha sonra bana çatlatma iğnesi vurdu
gidişat cok iyi geri kalan sende dedi
ama döllenme olması tahmınımce bu proklatın yüzünden öyle tahmın edyorum

Merhaba kızlar benim pro 122 çıktı.beyin emarı çektirdim mikroadenom çıktı bende ..dostinex verdi daha almadım ama korkuyorum

Kızların lütfen korkmayın benim prolaktinim yüksekti hamileliği engellermiş dostinex kullandım 1 ay sonra hamile kaldım. Öncesinde 1 sene uğraştım gittiğim doktor o hormona bakmamış. Doktor değiştirdim o farketti.ayni şeyi eltimde yaşadı. Dostinex kullanır kullanmaz hamile kaldı. İçinizi ferah tutun. zuzum87 zuzum87 tamam mı canım:KK66:

Kızların lütfen korkmayın benim prolaktinim yüksekti hamileliği engellermiş dostinex kullandım 1 ay sonra hamile kaldım. Öncesinde 1 sene uğraştım gittiğim doktor o hormona bakmamış. Doktor değiştirdim o farketti.ayni şeyi eltimde yaşadı. Dostinex kullanır kullanmaz hamile kaldı. İçinizi ferah tutun. zuzum87 zuzum87 tamam mı canım:KK66:

ayyyy cnm içim böyle pır pır etti sankiii su serptinn inşallah bende kalırım rabbim göstersn o mutluluğu bize suanda 10 gündr kullanıyorum o hapı
benim de bi arkadasım ilacı kullanırken hamile kalmıs
bakalım hayırlısı ie bekliyoruz

zuzum87 zuzum87 keçiboynuzu kürünu araştır canim.sperm hareketliliğini çok artiriyormus.doktor saracoglu tarifini veriyor nette.tabi içini ferah tut prolaktin hormonu yüksekligi hamile kalmayı zorlastiriyormus e haliyle düşünce birde yumurtlama tarihini yakalayınca olur inşallah :)

zuzum87 zuzum87 keçiboynuzu kürünu araştır canim.sperm hareketliliğini çok artiriyormus.doktor saracoglu tarifini veriyor nette.tabi içini ferah tut prolaktin hormonu yüksekligi hamile kalmayı zorlastiriyormus e haliyle düşünce birde yumurtlama tarihini yakalayınca olur inşallah :)
Canımcım keçiboynuz pekmezini eşime hergün sabah akşam yediriyorum :) birde cakşır suyu var onuda içiriyorum oda sperm güçlenrdiyormus ve hızlandırıyormus
onun dısında incir+havuc kürü içiyorum sabah akşam

Back
X