Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zuzum87
canım ama pekmez yapmak için keçiboynuzlari çok kaynatiliyo ya o zaman sperm yapma özelliğini kaybediyor diye okudum.hatirladigim keçiboynuzlari 7,8 dakika kaynatılıp dinlendirilip içilecek.onu bi araştır
zuzum87
canım ama pekmez yapmak için keçiboynuzlari çok kaynatiliyo ya o zaman sperm yapma özelliğini kaybediyor diye okudum.hatirladigim keçiboynuzlari 7,8 dakika kaynatılıp dinlendirilip içilecek.onu bi araştır
hıııı ya bana aktarcı pekmezi de isterken bu da sperm için etkili erkeklerde demişti bana oyüzden çünki diğerini içemedi yapmadım pekmezni aldım biraz tatlı diye bunu rahatlıkla yiyebiliyor cnm mecbur pekmez aldım
ama diğer çaksır suyu gerçekten etkili :) denendi
Arkadaşlar prolaktin hormon değeri yüksek cıkıp daha sonra tedavi sonunda hamile kalan varmı yada bunu nla ilgili bi tedavi yöntemi uygulayan var mı...yardımcı olur musunuz lütfen?