Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kan testini çok erken yaptırmıştım. 10.ağustosta 1,2 çıkmıştı. adet günümden 7 gün önce :) idrarla evde bakıyorum ama çıkmıyor. bide şöyle bişey keşfettim yumurtlama zamanı prolaktin daha da yükseliyor. belki ben ilacı bırakınca daha çok artmıştır. prolaktin artınca da regli olmuyoruzYa bilmiyorum ben hapı bitirdim ama şimdi de adet olmuyorum anlamadım ki kan testi yaptirmistim negatif çıktı bilemiyorum
Acaba geç döllenme felan mı biraz daha bekle istersenBenim bu zamana kadar hiç adetim gecikmedi ki bunu anlamadım ben 1.2 cikti
Selam, yumurta sayımını kadın doğumcun mu yapıyor? ben çocuk istediğimi yumurta oluşup oluşmadığına baktırmak istediğimi söyledim. bana rahim filmine yollayım seni dedi. bana saçma geldi. sonuçta bi çok kişiden burdan okuyorum, kadın doğumcular yumurta takibi yapabiliyorlar. Bende 4 tane hap içip bıraktım. (tam içtim 3 günde bir) sen diğer ay içecekmisin diğer kalanları?Merhabalar, benimde prolaktinim 36 çıkmıştı, salı ve cuma günleri yarım yarım şeklinde kullanıyordum ilacı. 4 tane kullandım son dozu cuma günü içip bıraktım. Daha fazla almak istemiyorum ilacı çünkü daha fazla korunmak istemiyorum. Benim regli dönemim çok düzenliydi ama ilaç bir iki gün geciktirdi. Adet olduğumda da hep kahverengi şeklinde kanamam oldu. Hatta yerleşme kanaması mı diye düşünüp test yaptım negatif çıktı. Normalde bir hafta süren regli dört gün gibi sürmüştü. Prolaktin hormonunun düştüğünü ben gögsüme dokunduğumda hissedebiliyorum. Sanki içi boşalmış ve yumuşamış gibi oldu 90 olan bedenim gözle görülür şekilde 80 85 gibi oldu. Hatta gögüslerimde kistler vardı bunun içinde kontrole gidiyordum dokunduğumda hep kist gibi bezeler geliyordu elime ama artık onlarda kalmadı. Çarşamba günü yumurta sayımı için kontrolüm var, tekrardan kan testi ile prolaktine tekrar baktırmak istediğimi ve ilacı bıraktığımı (dün yani salı günü içmediğimi) söyleyeceğim bakalım ne diyecek doktor![]()
Merhaba, bende daha önce hiç yumurta sayımı için gitmemiştim yarın ilk olacak, alttan muayene ve ultrason çekerek yumurtalarıma bakıcağını söylemişti. Yarın kontrolden sonra yazarım nasıl olduğunu. Ama bu konuyla alakalı, bir arkadaşım 4 ay bebek denedikten ve olmadıktan sonra alttan ultrasonla yumurtalıklarına baktırmış, bir yumurtan çok büyümüş gayet iyi dedikten sonra o ay hamile kaldığını öğrenmişti. Yani bence hsg'e (rahim filmine) gerek yok. Okuduğum kadarıyla rahim filmi tüplerde problem yada şüphe var ise onun kontrolü ve açtırılmasıyla alakalı bir süreçtir. Dostinex'i 3 günde bir tam nasıl içtin ya bende çok yan etkisi olmuştu doktor zayıfsın haftada 1 tane iç, etkiler demişti. Ben açıkcası içmek istemiyorum artık zaten çok yüksek değil belki düşmüştür en azından bir kan testi yapıp baksın boşuna ilaç almak istemiyorum. Biraz önce annem geldi o da farketmiş gögüslerin inanılmaz küçülmüş çok mu geldi acaba sana bu ilaç dedi. İlaç alırken gebe kalmak istemiyorum ama bir an öncede olsun istiyorum o yüzden yeni yapılan kan testi sonucuna göre içmek daha doğru olurSelam, yumurta sayımını kadın doğumcun mu yapıyor? ben çocuk istediğimi yumurta oluşup oluşmadığına baktırmak istediğimi söyledim. bana rahim filmine yollayım seni dedi. bana saçma geldi. sonuçta bi çok kişiden burdan okuyorum, kadın doğumcular yumurta takibi yapabiliyorlar. Bende 4 tane hap içip bıraktım. (tam içtim 3 günde bir) sen diğer ay içecekmisin diğer kalanları?
canım çok sağolasın.. sen doktora yumurtlama gününe göre mi gideceksin. adetinden kaç gün geçti. canım ben okadar kötü oldum ki anlatamam... o hapı içtiğimdeki gün akşama kadar bişey yiyemedim. 4 tane içip bıraktım. bu ay şöyle yapacam. adetim bittikten sonra çakşır kökü suyu alıp deneyecem. ovülasyon testi alacam. yumurtlamam olduğunda doktordan randevu alıp sabahtan aç karnıma prolaktinimi ölçtürecem. eğer yüksekse ilacı yarım içecem doktora danışıp en azından döllenme sırasında prolaktin yüksekse bile düşsün diye. eğer yine olmazsa bu ay son zaten:) daha da denemeyecem:))mutlaka neler yaptığını hangi yollar çizdiğini anlat olurmu:)cevaplar için teşekkürler..Merhaba, bende daha önce hiç yumurta sayımı için gitmemiştim yarın ilk olacak, alttan muayene ve ultrason çekerek yumurtalarıma bakıcağını söylemişti. Yarın kontrolden sonra yazarım nasıl olduğunu. Ama bu konuyla alakalı, bir arkadaşım 4 ay bebek denedikten ve olmadıktan sonra alttan ultrasonla yumurtalıklarına baktırmış, bir yumurtan çok büyümüş gayet iyi dedikten sonra o ay hamile kaldığını öğrenmişti. Yani bence hsg'e (rahim filmine) gerek yok. Okuduğum kadarıyla rahim filmi tüplerde problem yada şüphe var ise onun kontrolü ve açtırılmasıyla alakalı bir süreçtir. Dostinex'i 3 günde bir tam nasıl içtin ya bende çok yan etkisi olmuştu doktor zayıfsın haftada 1 tane iç, etkiler demişti. Ben açıkcası içmek istemiyorum artık zaten çok yüksek değil belki düşmüştür en azından bir kan testi yapıp baksın boşuna ilaç almak istemiyorum. Biraz önce annem geldi o da farketmiş gögüslerin inanılmaz küçülmüş çok mu geldi acaba sana bu ilaç dedi. İlaç alırken gebe kalmak istemiyorum ama bir an öncede olsun istiyorum o yüzden yeni yapılan kan testi sonucuna göre içmek daha doğru olur![]()
selam canım... neler yaptığını anlat olurmu.. tekrar prolaktin ölçtürürsen de yaz mutlaka...hayırlı haberler olsun inşallah..Inşallah güzel haberler alırsınız bende cuma günü gidecem
evet benim diğer hormon değerlerim normal çıkmıştı. benimde prl 37 çıkmıştı. eğer sabah yaptırdıysan doğrudur sonuç. ama aç karnına ve sabah yaptırmadıysan o sonuç daha da yüksektir. birde yumurtlama zamanı daha da yükseliyor benim.. o yüzden bu ay işi sağlama alıp gidip yumurtlama zamanı tekrar test yaptıracam..valla canım benim 1-1,5 senedir olmuyor. bence etkiliyor..Kızlar Prolaktin kullanırken korunmak mı gerekiyor? Benim 38 çıktı prolaktinim doktor ilaca gerek yok gebeliği engellemez dedi. Diğer hormonlarınız normal mi çıkmıştı sizin?
Reglin 3. Günü sabah aç karna yaptırdım canım önceki yaptırdığımda 2 ay öncesi regl zamanı değildi 28 çıkmıştı aç karna cumartesi tekrar kan vereceğim daha da yükseldiyse ilaç isteyeceğim artık ama regl düzenim bozulur mu diye korkuyorum herkes regl olamadık yazmışevet benim diğer hormon değerlerim normal çıkmıştı. benimde prl 37 çıkmıştı. eğer sabah yaptırdıysan doğrudur sonuç. ama aç karnına ve sabah yaptırmadıysan o sonuç daha da yüksektir. birde yumurtlama zamanı daha da yükseliyor benim.. o yüzden bu ay işi sağlama alıp gidip yumurtlama zamanı tekrar test yaptıracam..valla canım benim 1-1,5 senedir olmuyor. bence etkiliyor..
Rica ederim ne demekcanım çok sağolasın.. sen doktora yumurtlama gününe göre mi gideceksin. adetinden kaç gün geçti. canım ben okadar kötü oldum ki anlatamam... o hapı içtiğimdeki gün akşama kadar bişey yiyemedim. 4 tane içip bıraktım. bu ay şöyle yapacam. adetim bittikten sonra çakşır kökü suyu alıp deneyecem. ovülasyon testi alacam. yumurtlamam olduğunda doktordan randevu alıp sabahtan aç karnıma prolaktinimi ölçtürecem. eğer yüksekse ilacı yarım içecem doktora danışıp en azından döllenme sırasında prolaktin yüksekse bile düşsün diye. eğer yine olmazsa bu ay son zaten:) daha da denemeyecem:))mutlaka neler yaptığını hangi yollar çizdiğini anlat olurmu:)cevaplar için teşekkürler..
amin canım.. yarın yazmanı dört gözle bekliyorum:) bakalım. bu arada sendeRica ederim ne demekevet yumurta sayımı için adetin 10. Günü çağırdı (adetin 1. günü olduğun günden itibaren sayıyorsun) muhtemelen yumurtlama dönemine denk geldiği için 10. Gün çağırıyor. Senin gerçekten çok ağır olmuştur ilaç çok etkili insanı mahvediyor. Banada ovülasyon testi aldırdı ve bir tane vitamin verdi (Maxijuna) biraz kullandım diğer ay aksatmadan kullanacağım. Yumurtalıkları güçlendirdiğini söylemişti. Yarın anlatırım bakalım neler diyecek
Amh ım da çok yüksek değil bakalım hayırlısı olsun, en kısa zamanda sağlıkla gelir umarım
Tamamdır, inşallah inşallahamin canım.. yarın yazmanı dört gözle bekliyorum:) bakalım. bu arada sendeburaya gel kendi batını yazdır ordan da takip ederiz birbirimizi:) eylül ayı bizim ayımız olacak inşallah hadi bakalım:)))