Prolaktin hormonu ve dostinex

Benimde reglime 10 gün kaldı... inanmıyorum yaa...:))daha yumurtlamamın üzerinden 2 gün geçti benim..bu ay 14.günde yumurtladım..
Benim 12 sinde çatladı ama benim döngüm kısa erken yumurtluyorum biraz o yüzden :)
Cok sukur her sey yolunda henuz hissedemiyorum 😊 cinsiyeti %80 kiz dedi doktor ikili test icin gittigimde iki hafta once, bir de 9 gun ilerden gidiyormus nerdeyse 4 aylik olacak 😊
Çok sevindim canım 😇🙏 inşallah biz de hamile kalabiliriz bi an önce 💕

Cok sukur her sey yolunda henuz hissedemiyorum 😊 cinsiyeti %80 kiz dedi doktor ikili test icin gittigimde iki hafta once, bir de 9 gun ilerden gidiyormus nerdeyse 4 aylik olacak 😊
Maşallah canım:) Allah bağışlasın inşallah.. ilk çocuğun kız oluşunun güzelliği :) paha biçilemez.. güzel günler görsün herkes evladınla...

Benim 12 sinde çatladı ama benim döngüm kısa erken yumurtluyorum biraz o yüzden :)

Çok sevindim canım 😇🙏 inşallah biz de hamile kalabiliriz bi an önce 💕
Canıım senin hemen hemen 2-3 gün sonra belli olur ozaman.. hayırlısı olsun.. ilk testinde görüntü ve haber bekliyorum:) bu heyecana sizlerle ortak olmak ne güzel:)

Canıım senin hemen hemen 2-3 gün sonra belli olur ozaman.. hayırlısı olsun.. ilk testinde görüntü ve haber bekliyorum:) bu heyecana sizlerle ortak olmak ne güzel:)
Ah canım nerde yaa keşke çizgiler çıksa da atsam 🤭 benim topikte konum var oraya da gel arada orda aktifiz çok

Back
X