Gebeliğe Hazırlık Prolaktin hormonu..yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Kızlar merhaba bugün gebe kalamıyorum sebebiyle doktora gittim gogusumde de beze vardı prolaktinden dolayı dedi ve bana dostinex hapini yazdi benim gibi yaşayanlar varsa nolur akıl verin morallerim çok bozuk

Kızlar merhaba bugün gebe kalamıyorum sebebiyle doktora gittim gogusumde de beze vardı prolaktinden dolayı dedi ve bana dostinex hapini yazdi benim gibi yaşayanlar varsa nolur akıl verin morallerim çok bozuk
Kızlar prolaktin hormonun 68.41

Değerin kaç canım. Ben de kullandım. Üzülme çabuk düşüyor. Gerçi henüz gebe kalamadım ama uuzn sürmüyor

2 ayda düşer. Doktor ilişki yasakladı mı? Bana korunma hamile olduğun anda bırakırsın demişti.
Yok canim yasaklamadı bide beyin emari çekti hipofiz bezinden salgilaniyor diye sanırım inşallah bu ay direk düşer onerebilcegin yiyecek felan varmı peki

Yok canim yasaklamadı bide beyin emari çekti hipofiz bezinden salgilaniyor diye sanırım inşallah bu ay direk düşer onerebilcegin yiyecek felan varmı peki
Ben de çektirdim Mr. Temiz çıktı. Çoğunlukla anne olma isteğinden dolayı yükseliyor. Testeredişli aslan pençesi otunun çayı düşürüyormuş. Aldım ama içmedim ben

Ben de çektirdim Mr. Temiz çıktı. Çoğunlukla anne olma isteğinden dolayı yükseliyor. Testeredişli aslan pençesi otunun çayı düşürüyormuş. Aldım ama içmedim ben
Canım dua edelim de birbirimize bebeklerimiz olsun ama ilk baş eli ayağı düzgün olsun çok üzüldüm ama bi kaç güne düzelir moralim hiç ummadigim anda böyle bisey çıktı aksatmamak gerek 2 cm beze var gogusumde meğerse çok süttenmiş

Prolaktin yani süt hormonu yüksekliği vücudun hamile gibi olduğunu ya emziren anne gibi algılanmasına sebep olur, o yüzden döllenmeye engel olur ve gebeliğe engeldir.
Dostinex çok etkili bi ilaçtır, kısa sürede dengeye sokar.
Ama düşse bile ara ara kan ver baktır, yine yükselebiliyor. Gebelik isteminde değeri düşük olması lazım hep.
Benim de ara ara çıkıyor, doktor hemen dostinex veriyor.
Benim doktorum ilacı içerken korunmana gerek yok dedi. Gebe kalırsan bırak dedi.
Ama bazı doktorlar korunun diyormuş,değişiyor o.

Benimde prolaktin 21 çıktı doktor dostinex verdi kullan dedi, sonra tekrar farklı bi hastanede yine test yaptırdım ordada 21 cıktı ama ordaki doktor gebelige engel degil ilac kullanma dedi napsam ya😂🤷🏼‍♀️

Bu hormon stres hormonu olarakta biliniyor. Stres seviyesine gore artabiliyor. Hamile kalmaya engel cunku yumurtlama yasanmiyor. Hapinizi kullanirken strestende uzak durursaniz düsecektir.

Merhaba canım , dostinexi ilk kullandığımda hemen etki etmişti ve hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı.. benim prolaktin 46ydı

Merhaba canım , dostinexi ilk kullandığımda hemen etki etmişti ve hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı.. benim prolaktin 46ydı
Canim yeni gördüm mesajını hakkını helal et. Bende çok duygusallık sinir ve bas ağrısı yaptı bu etki ettiğini gösteriyor olabilirmi

Cnm bende kullandım doktinex hamile kalana kadar bırakmadım hatta çünkü hamile kalmaya engel benimki 1 ayda düşüyordu doxtinexle ama sonraki aylarda yine çıkıyordu pko vardı bende ondan kaynamalıydı benimkisi hamile kaldım coksukur sama onarım kuru incirle üzüm tüketme ikiside fırlatiyo doktorda dedi bende farkettim

Back
X