Gebeliğe Hazırlık Prolaktin hormonu..yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 52 çıkmıştı . Doktor dostinex verdi 1 ay kullan dedi 4 tane içtim, Aşırı baş ağrısı göğüs ağrısı yaptı 1 haftadır içmiyorum . Kontrole gidicem ama düşmüştür inşallah . daha önce hiç böyle bi sorunum yoktu ama bu aralar aşırı stres altındaydım o yüzden yükseldi büyük ihtimal . :KK43:
Bende de çok baş ağrısı yaptı sormayın deliriyorum bazen ağrıdan gözüme vuruyor ama ertesi günü oluyor bunlar ben gece uymadan önce içiyorum

Canim o kadar mide bulantilarim varki iştahsızlık hat safhada sürekli dışarda durmak istiyorum evde olursam ılla temizlik yapcam böyle için sıkılıyor normal mi sence
Valla ben parlodelde içtim onunla ayakta durmak bile zor doktinex onun yanında hiçbişey inan bulanti yapmadi bende cnm tabi yan etkileri oluyo ama dusunce bi ohbe diyorsun dusmesede hamile kalinmiyo malesf ben hamile kalana kadar yarim yarim ictim haftada bir cnm

Kızlar merhaba bugün gebe kalamıyorum sebebiyle doktora gittim gogusumde de beze vardı prolaktinden dolayı dedi ve bana dostinex hapini yazdi benim gibi yaşayanlar varsa nolur akıl verin morallerim çok bozuk
Merhaba canım. Hiç üzülme bence. Ben bir buçuk sene hiç hamile kalamadım. Prolaktin 30 çıkıyordu. Dostinex kullandım. Haftada bir alınıyor ya,ben de iki hafta kullandım. Ve sonra hamile kaldım. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin😍

Merhaba canım. Hiç üzülme bence. Ben bir buçuk sene hiç hamile kalamadım. Prolaktin 30 çıkıyordu. Dostinex kullandım. Haftada bir alınıyor ya,ben de iki hafta kullandım. Ve sonra hamile kaldım. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin😍
Öncelikle Allah razı olsun ama benim 68 sizinkisinin 2 kati maalesefki

Cnm bende pko vardı hem doktinex hem inofolic toz kullandım tedavim için o şekilde kaldım
Merhaba bende de aynı zamanda pko var. Dediğiniz tozu doktor önerisi ile mi aldınız acaba ? Dostinex kullunırken, pko için ne yapılabilir ?

Merhaba bende de aynı zamanda pko var. Dediğiniz tozu doktor önerisi ile mi aldınız acaba ? Dostinex kullunırken, pko için ne yapılabilir ?
İnofolic toz daha çok pkolular için yumurta kalitelerini arttırıyor pko olmayanlarda içebilir. Dostinex kullanırken içmende sakınca yok zaten ilaç değil takviye İnofolic

Back
X