• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Prolaktin hormonu yüksekken klomen tedvisi uygulanırmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba kızlar;
Yarın dr gıdecegım lakin huzutsuz oldum 2 yıl oldu sonucta ve tedavıye artık baslamak istıyorum. Gecen aylarda prolaktinım yuksek cıkmıştı dostineks kullandım duzeldı. Şimd gogsumdeki hassasıyet dolayısıyla kendım baktırdım ve yuksek cıktı 32 .. Bıkac gune klomene baslayacagım bu durum engelmı ? Tecrube edenlerden cevap bklıyrum

prolaktininiz çok yüksek değil

tedaviye engel değil yani

ilaçla dşnediyse gıdalardan uzak durucaksınız. soda dereotu soğan bu 3ü prolaktini çıkdırtan şeyler

prolaktininiz çok yüksek değil

tedaviye engel değil yani

ilaçla dşnediyse gıdalardan uzak durucaksınız. soda dereotu soğan bu 3ü prolaktini çıkdırtan şeyler
Ahhhh nasıl mutlu oldum :) cok tesekkurler ınş dr aynı fıkırde olur ve bu ay baslarım artık.. 2 yıl sabrettım ama artıkistıyorum

merhaba kızlar;
Yarın dr gıdecegım lakin huzutsuz oldum 2 yıl oldu sonucta ve tedavıye artık baslamak istıyorum. Gecen aylarda prolaktinım yuksek cıkmıştı dostineks kullandım duzeldı. Şimd gogsumdeki hassasıyet dolayısıyla kendım baktırdım ve yuksek cıktı 32 .. Bıkac gune klomene baslayacagım bu durum engelmı ? Tecrube edenlerden cevap bklıyrum
Canm gecen konundada yazmıştım aynı şeyleri yaşamısız benimde 34 çıkmıştı Engel olduğunu sanmıyorum

Canm gecen konundada yazmıştım aynı şeyleri yaşamısız benimde 34 çıkmıştı Engel olduğunu sanmıyorum
Cok üzüldüm :( bu ayı degerlendırmeye yonelik plan yaptım hayatımda.. İnş bı engel teskil etmıyordur canım

Kızlar yumurtlama bozukluğuna sebep olurmuş prolaktın :KK43: of

Hubannn Hubannn canım ne yaptın varmı degişiklik en son infertilite ye gitmistin ???
Merhaba canım . 2 aydır kist sebebi ile ara verdık.
1 kez klomen kullandım biliyorsun. Yasmın kullanıyorum 5 cm kist vardı 13 mm dustu bu aydan sonra inş devm edıcez..
Sen naptın cnm

Bende dedigin infertiliteye gittim femara verdi. Hormon istedi. Sonuclara netten baktim tsh ve prolaktin yuksek kullanmadm ilaci simdi tsh icin ilac kullanicam

Back
X