- 22 Ağustos 2023
- 187
- 60
- 18
- 23
- Konu Sahibi siyahprenses09
-
İlaç tedavisi mi gördüArkadaşım hamile kaldı 2 ay sonra
Evet. İlacın ismini bilmiyorum ama prolaktin değeri yüksekti gebelik istiyordu. İlaç kullandı ve stresten uzak durdu mümkün olduğunca. 2 ay sonra hamile kaldı.İlaç tedavisi mi gördü
İnşallah benimde öyle olur çok teşekkür ederimEvet. İlacın ismini bilmiyorum ama prolaktin değeri yüksekti gebelik istiyordu. İlaç kullandı ve stresten uzak durdu mümkün olduğunca. 2 ay sonra hamile kaldı.
Benim 60lı değerlerde çıkıyordu ama doktorum ilaç kullandırmadı sadece stresi azalttım hamile kaldımProlaktin değerim 39 çıktı 1 yıldır hamile kalamıyorum kızlar böyle bişey yaşayıp ilaç kullanıp sonra hamile kalan var mı ve düşürmek için neler yaptınız ne ilaç kullandınız
Ne güzel ama ben hep stresli bi insanım galiba ondan olmuyorBenim 60lı değerlerde çıkıyordu ama doktorum ilaç kullandırmadı sadece stresi azalttım hamile kaldım
Benim 33 dü doktorum ilaç yazdı kullandım düştü doktorunuz ilaç yazmadı mı size ?Prolaktin değerim 39 çıktı 1 yıldır hamile kalamıyorum kızlar böyle bişey yaşayıp ilaç kullanıp sonra hamile kalan var mı ve düşürmek için neler yaptınız ne ilaç kullandınız
İlaç yazdı kullanmaya başlayacağım siz hamile kaldınız mı kullanıncaBenim 33 dü doktorum ilaç yazdı kullandım düştü doktorunuz ilaç yazmadı mı size ?
Maalesef kalamadımİlaç yazdı kullanmaya başlayacağım siz hamile kaldınız mı kullanınca
Rabbim nasip eder inşallah hepimizeMaalesef kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?