- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Can'ım göğsümde Ağrı oluyorBenımde gecıkmem yok.. Peki gogsunde agrı olmuomu
Ay inşallah Can'ım ne guzel konuşuyorsun öyle yaCan'ım bir yıl bekle eğer yaşın büyük değilse, belki olur. Prl değeri tek başına gebeliğe engel değil ama zorlaştırıyor elbette, belki bu ay mucizeniz sizinledir.
Adet dönemİnde benimde mememde hassasiyet gelişti.Evet Can'ım göğsümde Ağrı oluyor
Yaşın güzel genceciksin, bir yıl bir akışına bırak canımmmm. Hayal kırıklığını tahmin ediyorum, benden de al her ay hayal kırıklığı ... Ama napalımmmm? Çalışmalara devam :) biraz da bu mucizenin keyfini çıkarın, bu süreci eşinize ve kendinize bir zorunluluk takvimi gibi dayatmayın. Bir takvim bebeğindense bir aşk bebeği olsun.Ay inşallah Can'ım ne guzel konuşuyorsun öyle ya24 yasındayım Can'ım her ay hayal kırıklığı
Ay insallah Can'ım Rabbım hepımıze Nasıp etsınYaşın güzel genceciksin, bir yıl bir akışına bırak canımmmm. Hayal kırıklığını tahmin ediyorum, benden de al her ay hayal kırıklığı ... Ama napalımmmm? Çalışmalara devam :) biraz da bu mucizenin keyfini çıkarın, bu süreci eşinize ve kendinize bir zorunluluk takvimi gibi dayatmayın. Bir takvim bebeğindense bir aşk bebeği olsun.
Bu dolgunluk ve sızı prolaktın hormonuna bır işaretmiş dr oyle soyledı ılac tedavısı gordum fakat yıne yukselmş olabilir baktıracagım.. Kontrol altına almk zor sanırım bu hormonuAdet dönemİnde benimde mememde hassasiyet gelişti.
Aslında dostinex ile çok kolay düşüyor, fakat ilaç bitince yine yükseliyor. Benim şişkinlik ve hassasiyet hissim hormon düşükken de yükseldiği Zaman da oluyor.Bu dolgunluk ve sızı prolaktın hormonuna bır işaretmiş dr oyle soyledı ılac tedavısı gordum fakat yıne yukselmş olabilir baktıracagım.. Kontrol altına almk zor sanırım bu hormonu
Bu dolgunluk ve sızı prolaktın hormonuna bır işaretmiş dr oyle soyledı ılac tedavısı gordum fakat yıne yukselmş olabilir baktıracagım.. Kontrol altına almk zor sanırım bu hormonu
Denemenizi tavsıye etmem bu durum için tubbı bır kesın cozum var.Prolaktini düşürün testere dişlisi diye bir bitkisel çay varmış uygulayan var mi
Regl düzensizliği yaşıyor musun pekiCnm prolaktin 33 çıktı bende ve doktor bu yükseklik çok önemli değil dedi ilaç yazmadı ısrarla istiyorum her gittiğim de yazmıyor gerek yok diye. Ama bakıyorum sitelere 20 nin üzerinde olanlara her doktor ilaç yazmış