Prolaktin ile başım dertte

merhaba kızlar bugtün hormonlara baktırdım prolaktin yüksek dedi doktor 32 küsürlü bişey 4-5 tane ilaç verdi, ama içinde dostineks diye bişe yok parlodel diye bi ilaç, yanında da antibiyotikler var, prolaktinden dolayı hamile kalamıyosundur dedi yumurtlamayı önlüyormuş bu hormon, inşallah bebişim en kısa zamanda gelir

Canim farketmez parlodelde dostinex de a6ni etkiyi yapiyo bende 1 ay kullandim hemen dustu 1 ay icinde simdide bekliyoruz bakalim bu ay..

canım google'a ''prolaktine aslan pençesi'' yazar mısın. ilk çıkan ibrahim saraçoğlu videosunu izlemeni tavsiye ederim.

ben bitkisel şeylere çok inanıyorum.

:4:
merhaba kızlar bugtün hormonlara baktırdım prolaktin yüksek dedi doktor 32 küsürlü bişey 4-5 tane ilaç verdi, ama içinde dostineks diye bişe yok parlodel diye bi ilaç, yanında da antibiyotikler var, prolaktinden dolayı hamile kalamıyosundur dedi yumurtlamayı önlüyormuş bu hormon, inşallah bebişim en kısa zamanda gelir

Evet canım doğru demiş doktorun da, keşke onca ilaç yerine tek bir kutu dostinex verseydi. Benim değerlerim 30 idi ve düştü sanırım. çünkü süt vardı göğsümde bugün ilacı bitirdim göğsümü sıktım. Süt kesilmiş Allah'a şükür

Son düzenleme:
Kızlar 2 hafta kullandım dostinexi, bugün bitti yarın tekrar gidip değerlerime baktıracağım. Dua edin lütfen. Alalım artık bebişleri kucağımıza :49:

:4:

Evet canım doğru demiş doktorun da, keşke onca ilaç yerine tek bir kutu dostinex verseydi. Benim değerlerim 30 idi ve düştü sanırım. çünkü süt vardı göğsümde bugün ilacı bitirdim göğsümü sıktım. Süt kesilmiş Allah'a şükür

anlamadım zaten antibiyotikleri ve diğer ilaçları kullanmıyorum artık, sadece parlodele devam ediyorum bakalım nolceek aysonunda,
parlodel çok kötü yan etkileri var, sabah tasiyonum 5lere düşüyo, midem bulanıyo falan çok kötüüü

Prolaktin seviyen niye yuksekmis bisiy dedimi! Onu arastir bence!

aşırı stresten olabileceği düşünülüyor ama herhangi bir araştırma yok ama hafta içi beyin cerrahiye gitmeyi düşünüyorum önemli olan ne kadar zamanda yükseldiğiymiş ama oda belirsiz zaten

Mutlaka iyi bir beyin cerrahiye gozuk, prolaktin seviyesi yuksek olmamali. Genelde farkli bir sebep varsa yukseliyor. Mutlaka gozuk doktora. Gec kalma sonra troid ve hormon seviyelerin bir anda degisiyor.

ben bebek düşündüğümü söyleyince şimdilik biraz zor dedi tabi bu benim moralimi çok bozdu ama karamsar olmayacağım

Üzülme asilmayacak sorun degil cnm. Ben kullandim 2 hafta degerlerim 1'e dustu. Dokt. Daha kullanma gebe kalirsin dedi

valla tee ilk zamanlar yaptırdık biz onu.tedaviye bile başlamamışken.ama kadın şeyh değil normal bi kadındı işte:1:bağladı belimi yumurta akı ve sabunla.oda işe yaramadı işte napalım..
Allah seninde yardımcın olsun canım..sağol duaların için.Allahım hayırlı zamanda sana da versin inşallah bebeğini...

cnm bel baglamanın etkısı olurmu bılemem ama meryem ve yusuf surelerını oku derım: inş snde hamış olursun

slm kızlar bnde 1,5 yıldır prolaktınden tedavı oluyorum bu hapı ıcenlerın bebegı zor olurmus dogrumu

zannetmiyorum, burada yazanların çoğu o ilaç sayesinde kalmış,hem o sadece hormonlarını düzenliyo ve gebeliğe elverişli ortam yaratmaya çalışıyo bende kullanıyorum :(

zannetmiyorum, burada yazanların çoğu o ilaç sayesinde kalmış,hem o sadece hormonlarını düzenliyo ve gebeliğe elverişli ortam yaratmaya çalışıyo bende kullanıyorum :(

pekı bır faydası oluyomu cnm, bnm arkadasta kullanmıs ama onun bebegı 3 aylıkken düşmüş. kadın doğumcu öncesınde hap kullandığın için olmuş olabilir demş. yani bu hapla hamile kalmak mümkünmü bebişe zarar vermezz mi

inşallah faydasi olur cnm. Hamile kalir kalmaz dr gidip dostinex kullandigini ve bu sekilde gebe kaldığını söylüyorsun. O da bir hap veriyormus (burda topikteki kizlardan ogrendim bende bilmiyordum) düşük önleyicyms .. ama bu ilaci kullanarak düşük olmadan bebeğini kucagina alanda var .sıkma sen tatlı canini

prolaktin icin dostinexten once hayot tohumunu deneyin arkadaslar. benim de 50-6- civarindaydi hep prolaktinim, 2-3 ay hayittan sonra hem prolaktinim dustu hem de hamile kaldim. epyce yabanci akademik yayin takip etmistim ve hayitin bu etkisi artik tibben de kabul ediliyor, en azindan a.b.d'de. ben amerika'da yasiyorum, burada hayit (yani vitex) hap seklinde satiliyor, bitkiyi ezip hap haline getiriyorlar, bu trde var mi bilmiyorum ama yoksa bile bitkinin kendisini kullanabilirsiniz.
ben bitkisel tedaviler konusunda epey supheci biri olarak yaziyorum bunlari. bence denemekte fayda var. tabii ki prolaktinin yuksek olmasinin sebebi belirsiz ise. yani mesela pko vs gibi bir sorun yoksa. o durumda baska bir tedavi gerekiyor cunku.
prolaktini dusurmenin bir diger yolu da duzenli egzersiz yapmak. hamile kaldigim donemde haftada 3 gun yuzuyordum ben. prolaktinin dusmesi ile de hamile kalmam bir oldu zaten...

Back
X