PROLAKTİN SEVİYESİ + dostinex

doa82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
549
3
96
İstanbul
arkadaslar , prolaktin testi yaptıranlara bır sorum olcaktı ? 1 ekimde doktora gittim tum testlerımı yaptırdım gebelık ıcın herhangı bır engel var mı ogrenmek ıcın ! doktorum prolaktın sevıyen 26 uzerınden 28 cıktı dedı . ve bana dostınex verdı . p.tesi ve persembe gunlerı yarım tablet ıcceksın dedı ve ben bu HAPI KULLANMAYA BASLIYALI TAM 5 HAFTA GECTI .gebeligimi sut hormonunun yuksek olması engellıyormus . regl gunume az bır sey kaldı bakalım allahın ıznıyle ınsallah beklıyorum ... bu hapı kullanmıs olup ve hamıle kalmıs olanlar varsa gorusmek ıstıyorumm hepınızle :CüvCüv:

canım geçmiş olsun bende de var prolaktin yüksekliği 31 çıkmıştı,dostinex kullandım 1 ay sonra baya bi düştü, 5ay sonra tekrar test yaptırdım 44 çıktı şimdi tekrar başlicam ilaca ama şuan iltihap olduğu için bende,ilaca hemen başlayamıyorum
ama için rahat olsun prolaktini yükserk olduğu halde hamile kalanları çok duydum
inşallah gelir hemen meleklerimizhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ınsallahhh meleklerımızzz gelırr. benım merak ettıgım sey su .. doktorum bana ben bırak dıyeseye kadar kullancaksın dedıı dostınexı ama nezamaan tamam dıcek cokmerak edıyorum ayrıca sen 5 ay sonra tst yaptırdıgında yenıden cıkmıs sevıyen .. bu nasıl bır sey kullanınca ınıyorrr bırakınca demek artıyorrr :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar benimde geçen ekim ayında yani 2007 de yüksek çıkmıştı ve dr bi ilaç verdi şimdi adını hatırlamıyorum 1 ay onu kullandım seviyesi normale düşmüştü ve diğer ay yani kasım ayında hamile kalmıştım sakın üzülmeyin prolaktin büyük bir problem değil düzelebiliyor merak etmeyin.seviyesi çook yüksek olan birinin bile düşmüş.bebeği olmuş rabbim herkese hayırlı evlet nasip etsin şimdi 3.5 aylık bir kızım var.:))))

arkadaslar , prolaktin testi yaptıranlara bır sorum olcaktı ? 1 ekimde doktora gittim tum testlerımı yaptırdım gebelık ıcın herhangı bır engel var mı ogrenmek ıcın ! doktorum prolaktın sevıyen 26 uzerınden 28 cıktı dedı . ve bana dostınex verdı . p.tesi ve persembe gunlerı yarım tablet ıcceksın dedı ve ben bu HAPI KULLANMAYA BASLIYALI TAM 5 HAFTA GECTI .gebeligimi sut hormonunun yuksek olması engellıyormus . regl gunume az bır sey kaldı bakalım allahın ıznıyle ınsallah beklıyorum ... bu hapı kullanmıs olup ve hamıle kalmıs olanlar varsa gorusmek ıstıyorumm hepınızle :CüvCüv:

canım benimde prolaktin yükselmiş bana da aynısını dedi doktorum.daha önce buraya yazdım ama yanlış yazmışım.94 sanıyordum prolaktinimi 28e yükselmiş.bende senin gibi pazartesi ve perşembe olmak üzere iki haftada dostinex i bitirdim.çatlama ignesi oldum ve bekliyorum.adetime 10 gün var.inşşşşş hayırlı sonuçlar alırız canım öptüm:1hug:

merhaba canım benımde 35,5 di prolaktinim. dostinex yaklasım iki ay kullandım 5e düştü :) şimdi ilaci bıraktım tekrar çıktımı bilmiyorumki. reglime bir hafta var bakalım , hamile olmazsamda regl olursan tekrar prl testi yaptırıcam bakalım çıkmışmı tekrardan. yani göğüslerimdeki kasıntıya göre tekrar çıktığını hissediğiyorum :(

doa82;
canım geçmiş olsun bende geçen ay test yaptırdım prolaktinim 37 çıktı dostinex kullandım ve en son 2ydi.regl günüme 3 gün var bakalım iyi bir sonuç verir umarım.buarada prolaktini stresin yükselttiği söylenir genelde,oyüzden hiçbişey için stres yapma unutma hamile olmamız için moral çok önemli inşallah hayırlı haberlerini alırız...

arkadaşım üzülme sen sakın stres yapma,prolaktinin en büyük sebebi stres moralini iyi tut.kafanı rahat tut.hem senin yüksek bile sayılmaz.28 diyosun.benim gecen mart ayında 40 çıkmıştı,adet düzensizliğimden gittim doktora.1 ay dostinex kullandım sonrasında 7 ay boyunca iyiydi düşmüştü.stresten bazı problemlerden dolayı tekrar 65 e çıktı gecen ay.dostinex tekrar kullandım 1 lere düştü nerdeyse.şimdi bende klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum.inşallah bu ay iyi sonuç alırız.hepimizbakalım ne olcak.sen kaç yıllık evlisin.

benim ilk hamileliğimde doktor 4 ay prolaktini düşürmek için uğraştı düşüremedi vee prolaktinim yüksekken hamiş kaldım
çok sağlıklı bir bebişim oldu
şimdi dostinexle düştü hormon seviyem doktor kendiliğinden hamile kalma şansın yüksek dedi ama ben yinede tedavi oluyorum işimi şansa bırakamam arada kistler oluşuyor çünkü

benim ilk hamileliğimde doktor 4 ay prolaktini düşürmek için uğraştı düşüremedi vee prolaktinim yüksekken hamiş kaldım
çok sağlıklı bir bebişim oldu
şimdi dostinexle düştü hormon seviyem doktor kendiliğinden hamile kalma şansın yüksek dedi ama ben yinede tedavi oluyorum işimi şansa bırakamam arada kistler oluşuyor çünkü

vildancım,sen çok şanslısın ozaman canım,çok nadir bildiğim kadarıyla yüksek prolaktinlehamiş kalan.bende bu akşam yumurtalarıma baktırcam ultrasyonla.hayırlısı olsun bakalım.ALLAHIM bebişlerimize kavuştursun tez zamanda inşallah.:Saruboceq:

evet gerçekten çok şanslıyım
allahtan ümit kesilmez işte benim o halde bebişim oldu rabbimin vermeye gönlü olunca veriyor
rabbim vermekle nimetlerinden hiçbişey eksilmez bütün bebişi olmayanlarada ver eksik koyma kimseyi,yokluğuyla sınama bebek hasreti çekenleri:Saruboceq:

arkadaslar ultrasyonla muayne oldum.sağ yumurtalıkta 2 tane yumurtam olmuş.17 ve 20 mm çarşamba günü sabah 10 da iğnemi olucam.hayırlısı olur inşallah.Allahım inşallah bu sefer tutar yarabbi.

Geçen ay prolaktinim normal seviyede çıkmıştı bugün tekrarladı doktorum tahlili göğüsümden süt geldiğidi için.Prolaktin seviyesi normal olupta sgöğüsünden süt gelen varmı:(

arkadaslar ultrasyonla muayne oldum.sağ yumurtalıkta 2 tane yumurtam olmuş.17 ve 20 mm çarşamba günü sabah 10 da iğnemi olucam.hayırlısı olur inşallah.Allahım inşallah bu sefer tutar yarabbi.

Hakkında hayırlısı canım.Stresten uzak dur yeter bence.....

Geçen ay prolaktinim normal seviyede çıkmıştı bugün tekrarladı doktorum tahlili göğüsümden süt geldiğidi için.Prolaktin seviyesi normal olupta sgöğüsünden süt gelen varmı:(

canım prolaktin seviyesi yüksek olursa süt gelir diye biliyorum.ama senin durum biraz garip geldi bana.doktor ne diyor bu duruma.kaç çıkmıştı prolaktinin.?fisfisfis

kızlar benımde yuksektı hatta dr benden beyın mr istedı çektırdım temız çıktı parlodel kullanıyordum dozunu yukseltti düştü ama 1.5 yıidır kullanıyorum yukselmesın dıye en duşuk dozda yanı prolaktın sevıyesı duşunce bırakılmaması gerekıyormuş tekrarlayabılıyormuş bu hormon

canım prolaktin seviyesi yüksek olursa süt gelir diye biliyorum.ama senin durum biraz garip geldi bana.doktor ne diyor bu duruma.kaç çıkmıştı prolaktinin.?fisfisfis

Daha test sonucumu öğrenmedim canım.Ama sonırım prolaktin yüksek değil.Yani geçen ay yapılan tahlillerde normaldi...

Daha test sonucumu öğrenmedim canım.Ama sonırım prolaktin yüksek değil.Yani geçen ay yapılan tahlillerde normaldi...

canım bence sen başka bir yere tekrar yaptır tahlil.adetin 2. veya 3. günü sabah yaptır. en iyi ve doğru sonuç ozaman alınır.umarım düşüktür canım.bende bugün çatlatma iğnemi oldum.bakalım ne olcak.

arkadaslar ben sıze yenı katıldım ben 25 yasındayımm polıstık overlıyımm 2.5 yıllık evlıyım tsh:0.15 cıktı prolaktınde 26.0 cıktı troit bıraz duuskmıus napcam kafam karmakarısık esımınde hareketsiz sperm sayısı % 48 mi neymıs bı dr testlerıme baktı hıc yorum yapmadı baska bı dr dedıkı tsh bıraz dusuk sen polıkıstıkoversın ama cok kotu durumda deılsınn demıstı ben 3 ay once testlerımı yaptırdımm yenıden ıstedı yanı oncekı dr dırek klomenı dayadı catlatma ıgnesı falan bısı olmadı napcamm bılmıyorumm bakalım bu dr daha ılgılı bı buna devam edıcem acaba oyalanıyomuyuz dırekt tüp bebege mı gecsek yardımmm

Back
X