Prolaktin seviyesi Gebelik düşüncesi

Butterlyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
85
15
3
28
Arkadaşlar buraya bakar mısınız gebelik düşünüp prolaktin seviyesi hakkında bilgisi olan var mı kaç olmalı yardımmm

Arkadaşlar buraya bakar mısınız gebelik düşünüp prolaktin seviyesi hakkında bilgisi olan var mı kaç olmalı yardımmm
Bende pcos var ve bi ara çok inip çıkıyordu ama tam sayıyı hatırlamıyorum referans aralığının üzerinde çıkıyordu bi kere destonex di galiba onu kullanmıştım

Bende pcos var ve bi ara çok inip çıkıyordu ama tam sayıyı hatırlamıyorum referans aralığının üzerinde çıkıyordu bi kere destonex di galiba onu kullanmıştım
Aralığınıza bakma imkanınız var mı benim 27.8 çıkmış gebeliğe engel midir bilemedim

Benim 45 idi pcosum vardı dostınex Verdi pzt perşembe 2 hafta yarım yarım kullaandım 0,82 ye düştü ama hala hamile kalamadım
Anladım canım bence benim değerim de olması gerekenden yüksek gibi ama doktor hiçbir şey söylemedi ilaç başlayalım da demedi

Anladım canım bence benim değerim de olması gerekenden yüksek gibi ama doktor hiçbir şey söylemedi ilaç başlayalım da demedi
Bence değil zaten aralık 15 ila 25 arası senin 27 bir ilaç vermezler çok yüksek bir değil zaten prolactın sürekli inip çıkan bir hormon en ufak stres bile yapsan yükselen bir hormon o yüzden bunu. Tek başına gebeliğe engel koycağını düşünmüyorum

Aşırı yüksek değil ama altı aydır bebek istiyoruz olmadıkça artık sürekli sebepler arayıp bulmaya çalışıyorum bir yandan yoruldum da

Aşırı yüksek değil ama altı aydır bebek istiyoruz olmadıkça artık sürekli sebepler arayıp bulmaya çalışıyorum bir yandan yoruldum da
Canım 1 seneye kadar zaten doktorlar kendinizin denemesini istiyorlar bende 1 5 seneyi geçti düşüğü geçtim hiç gebelik bile olmadı kafaya takmamak lazım ama sen yine tedbirini al tabiki bir jınokojiye gidip hormon testlerini yaptır hatta eşinde bir sperm testi versin ama bence Şuan erken en azından 1 seneniz dolsun ablam hiç korunmasına rağmen herhangi bir sorunuda yoktu 8 ay sonra hamile kaldı biliyorum zorlu bir süreç ama nasip Allah kalbimize göre versin

Doğru canım kafaya çok da takmamak lazım gerçekten

Bir yıl olduktan sonra detaylandırmaya başlarız amiin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…