- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bal tarçın çörekotunu bi araştırın sanırım o da yumurtlama içindi bide yumurtann sağlıklı büyümesi içinde protein ağırlıklı beslenmek iyiymişselam arkadaslar fsh degerım sınırdaa ayrıca prolaktınde sınırda yumurtalarımın gelsmesını ıcın klomen kullanıyorum bu arada yumurtalara ek takivye yapmam gerekıyo gec büyüme oluyo incir kürünü uygulayamıyorum prolaktını zıplatıo bildiğiniz baska kür varmı _
bal tarcın çöğrek otunu yıyorum ama yumurtam gec gelısıo yınede incir kürü cok faydalıymıs fakat prolaktını zıplatıo oda bende ek ne yapabılırım baska dıye düşündüm proteın agırlıklı beslnmeye alıscm cnm saolbal tarçın çörekotunu bi araştırın sanırım o da yumurtlama içindi bide yumurtann sağlıklı büyümesi içinde protein ağırlıklı beslenmek iyiymiş
geç geliştiğinde bi sakıncası var mı sonuçta geç olsun temiz olsunbal tarcın çöğrek otunu yıyorum ama yumurtam gec gelısıo yınede incir kürü cok faydalıymıs fakat prolaktını zıplatıo oda bende ek ne yapabılırım baska dıye düşündüm proteın agırlıklı beslnmeye alıscm cnm saol
gec fakat ıstenılen boyuttatada olmuo cnm ondan cok saol poteın agrlıklı beslenmeye calıscampeki
geç geliştiğinde bi sakıncası var mı sonuçta geç olsun temiz olsunbildiğim başka bi kür yok keşke yardımcı olabilseydim ama protein ağırlıklı beslenme faydalı cidden deneyin özellikle yumurta