prolaktin sorunu olanlar yumurta büyütmek için hangi kürü uyguluyor incir dışında

brnh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
7.304
7.673
118
31
selam arkadaslar fsh degerım sınırdaa ayrıca prolaktınde sınırda yumurtalarımın gelsmesını ıcın klomen kullanıyorum bu arada yumurtalara ek takivye yapmam gerekıyo gec büyüme oluyo incir kürünü uygulayamıyorum prolaktını zıplatıo bildiğiniz baska kür varmı _

selam arkadaslar fsh degerım sınırdaa ayrıca prolaktınde sınırda yumurtalarımın gelsmesını ıcın klomen kullanıyorum bu arada yumurtalara ek takivye yapmam gerekıyo gec büyüme oluyo incir kürünü uygulayamıyorum prolaktını zıplatıo bildiğiniz baska kür varmı _
bal tarçın çörekotunu bi araştırın sanırım o da yumurtlama içindi bide yumurtann sağlıklı büyümesi içinde protein ağırlıklı beslenmek iyiymiş

bal tarçın çörekotunu bi araştırın sanırım o da yumurtlama içindi bide yumurtann sağlıklı büyümesi içinde protein ağırlıklı beslenmek iyiymiş
bal tarcın çöğrek otunu yıyorum ama yumurtam gec gelısıo yınede incir kürü cok faydalıymıs fakat prolaktını zıplatıo oda bende ek ne yapabılırım baska dıye düşündüm proteın agırlıklı beslnmeye alıscm cnm saol

peki
bal tarcın çöğrek otunu yıyorum ama yumurtam gec gelısıo yınede incir kürü cok faydalıymıs fakat prolaktını zıplatıo oda bende ek ne yapabılırım baska dıye düşündüm proteın agırlıklı beslnmeye alıscm cnm saol
geç geliştiğinde bi sakıncası var mı sonuçta geç olsun temiz olsun :KK28: bildiğim başka bi kür yok keşke yardımcı olabilseydim ama protein ağırlıklı beslenme faydalı cidden deneyin özellikle yumurta

peki

geç geliştiğinde bi sakıncası var mı sonuçta geç olsun temiz olsun :KK28: bildiğim başka bi kür yok keşke yardımcı olabilseydim ama protein ağırlıklı beslenme faydalı cidden deneyin özellikle yumurta
gec fakat ıstenılen boyuttatada olmuo cnm ondan cok saol poteın agrlıklı beslenmeye calıscam

Merhaba Arkadaşlar benimde hiperprolatinomi sorunum var hatta bir de mikroadenom düzenli dostinex kullanıyorum neredeyse beş yıl oldu ve 25 yaşındayım. Doktorum bana yumurtlama probleminden bahsetmedi. Bir çok yerde de bu sıkıntının hamilelikte bir problem yaratmayacağını okudum. Hiperprolaktinemi, proklaktin hormonu seviyesinin yükselmesi sonucu oluşan bir hormon dengesiliğidir. Prolaktin hormonu, vücutta süt salgılanmasına yarayan hormondur. Proklaktin hormonu kadının süt salgılaması ve üreme organlarının gelişimi için gereklidir. Prolaktin beyinde bulunan hipofiz bezi tarafından üretilir.

Kadın hamile kaldığında hormonlar vücudu uyararak süt üretimini başlatır. Bebek doğana kadar memedeki sütün yeterli seviyeye gelebilmesi için prolaktin hormonu yükselme gösterir. Ancak gebelik olmadan da kadınların üreme gelişimi için prolaktin hormonu gereklidir. Prolaktin seviyesini dengede tutan bir diğer madde de dopamindir. Dopamin yine beyinde hipotalamus denilen bir bölgede üretilir. Devamı. ......

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X