Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende de süt hormonu çıktı ve doktorum ilaç verdi kullandım eğer üç ay içerisinde hamile kalmazsan tahim filmi aşıcaz dedi ilacımı 2 ay önce kullandım ve şuanda 2 aylık hamileyimSelam arkadaşlar benim prolaktin süt hormonum yüksek çıktı ve gebe kalmayı engelliyormuş doğal yolla bildiğiniz tedavi var mı ya da benim gibi olan var mı ne yapmam gerekiyor. Benim ki 30. Normal sonucu kaç bilen var mı?
Merhaba canım bende de süt hormonu çıktı ve doktorum ilaç verdi kullandım eğer üç ay içerisinde hamile kalmazsan tahim filmi aşıcaz dedi ilacımı 2 ay önce kullandım ve şuanda 2 aylık hamileyim
bende de 50 nin üzerinde çıkmıştı emar istedi doktorum hipofiz adenomu vardı 1 yılda 4 kez dostinex tedavisi oldum genelde prolaktinin yüksek çıkması durumuunda bu ilacı verir doktorlar şimdi tümörüm temizlenmiş ve prolaktinim düşmüş
bu hormon beyinde hipofiz bezinde salgılanıyor eğer onu dürten birşey varsa mesela incir sarı üzüm stres göğüs ucunun aşırı uyarılması gibi şeyler prolaktini yükseltir genellikle gebeliğe engeldir prolaktin yükselince süt korur ve yumurtlama olmaz ama ilacını düzenli kullanırsanız kolaylıkla düşüyor normalde 2-29 rakamları arasında olmalı değerleri
Canım doktorun prolaktin düşürücü ilaç vermedi mi acaba.birde genellikle testere dişli Aslan pençesi diye bitki var onunla düştüğünü söylüyorlar.benimde yüksekti 68 falandı doktorum dostinex diye ilaç vermişti.34 e düştü bir ayda şu an 29 ilaç kullanmıyorum bakalım.