prolaktin,tsh,polikistik over tüp bebek bile olmaz diyorlar:(

sementa33

olacak olacak:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.025
20
158
kızlar buralarda çok konuya yazdım,konu açtım 3,5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır çocuğum olmuyor.tsh yüksek benim ilaç içiyorum düşüyor ama prolaktin ilaca rağmen düşmüyor birde polikistikover var.ben nasıl hamile kalacağım kızlar.kadın doğumcular bizle bir işin yok.tüp bebek bile yapamayız diyorlar.çünkü bu sonuçlarla bebek durmaz zaten diyor.benim gibi olup hamile kalan varmı kızlar.

prlaktin:60
tsh:7 olmuş

ve doktorun dediği dört dörtlük pco napcam ben.kocam şakayla karışık bir sene daha olmazsa boşanırız artık diyor28 yaşındayım ve eşimde problem yok.napcam ben yaaaa

bu konularda bir bilgim yok ama üzülerek stres yapmayın olacağı varsa da olmaz..
tek bir doktorun dediğiyle umutsuzluğa kapılmayın , bir kaç doktora daha gidin , alternatif tıptan yararlanın umarım en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız..

merhaba cnm...
doktor bana da hormonların yüksek doğum kontrol hapı kullan çocuğun olmaz diyodu bitkisel şeylere yöneldim.dk hapı yan etki yapıyodu bende.hayıt otu soğan suyu falan..oğlum şuan 10 aylık..kiloluydumda 97 kiloyla hamile kalmıştım.adetlerim hep düzensizdi.allah ol dedikten sonra oluyo tabi kullandığım otlar çöplerde birer araçtı..fazlada kafaya takmamıştım dedim hayırlısı buymuş demek..sonraki aydı yanlış hatırlamuıyosam hamile olduğumu öğrendim..sende umudunu kaybetme..inşallah allahım sanada bi bebiş nasip eder canım..

ya sacmalamasın o doktorlar gıttığın her kımse bırak onu baska bı doktor arastır onu bul, onlar bayılır oyle soğuk soğuk olmaz ımkansız demeye...neler okuyorum ben bu senın dedığın hıcbırsey hemen toparla kendını allaha dua et elınden gelenı yap bı de guzel doktor bul ınsallah gelır sana bebegın canım.umutsuzluga kapılma bı kapıldın mı zaten ıpın ucu kacıyor.

bende aynı durumdayım canım bende 90 kiloyum ne yazıkki.doktorlar illa kilo verceksin diyorverebilsem vercemde bu hormon ilaçları ve pco ile verilmiyorki meret.bitkisel şeyler benimde aklımda aslında burda çok okudum okuldaki arkadaşlarda öyle söylüyor.bende denicem ya dur bir araştırayım netten başlayayım inşallah yardımcı olur.çok saol canım

canım çok doktora gittim ya belki en az 5 tane .2 tanesi klomen kullndırdı olmadı.sonra şimdiki bir ay daha kullanalım olmazsa aşılama yaparız dedi.eşime söyledim ne kadarmış dedi.450 tl dedim,garantisi yoksa boşver yaptırmayalım falan dedi.sonra bende enson yeni bir doktora gittim oda bana son olarak bunları söyledi işte böylee...

evet klomen asılama sonrada olmadı tüp yapıyorlar.prolaktının dusmedıgını soylemıssın ne kullandın bılmıyorum ama ben parlodel kullanmıştım normalınde altına dusmustu bu kez.sonra yıne cıkıo o ayrı 45lerde gezınıo benımkısı ama ne zmaan stresten cıksam 20lere ınıyo bı ınıp bı cıktıgı ıcın ılac kullanamıyorum artık...yapman gerek stresı azaltmak eger yuz ustu yatıyorsan bu alışkanlıktan vazgec ben de ole yatıordum etkılenıyormus gogusler ve prolaktın cıkabılıyormuş..bı de bıtkı caylarını dene ıstersen...umutsuz olma sakın...prolaktın yuzunden 10 sene cocugu olmayan teyzem bı prof.la tanısmıs zamanında 6 ayda anca dusmuş ama sonunda oldu bır cocugu...prolaktını cok kafana takma tsh nası oılsa dusuyormus onemlı degıl sakın olmaya calış.ben neye kafayı takıosam o hormonum ınatla dırenıoo bana eger dıkkatım baska bırseye yonelırde o aklımdan cıkarsa anında dusuyor...gecmıs olsun sana cok cokkk

canım teşekkürler biliyormusun ben hep yüzüstü yatarım:)buna dikkat edcem bundan sonra bak bişey öğrenmiş oldum çok saol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…