canım benim prolaktinim yüksek.. beyin mr çektirdin mi bilmiyorum ama ben çektirmiştim.. hipofiz bezinde mikroadenom çıktı, dostinex kullanıyorum, 2li tek kutu kullandığımda 2 ay falan çıkmıyor, hapı bırakınca tekrar yükseliyor..
ben bir kez hamile kaldım üstelik çikolata kisti de varken.. çünkü ikisi de gebeliğe engel..
yalnız hamile kalışım doğal olmadı, 2. aşılamam tutmuştu.
otlar falan hiç bi işe yaramıyor yani bende yaramadı
ilaç kullanıyorum prolaktin için eutrox50 3 sene olcak her gün aç karnına alıyorum
hayatım boyu da alcakmışım..tüp bebek deniyorum olmuyor 3.denemeye geldim ınş bu tutar
merhaba arkadaşım senin yazını okuyunca benim de kafamda soru işaretleri oluştu.benim de prolaktin hormonum yüksekti,sonra biraz düştü.tedaviye başladık ama olumlu sonuç alamadık.ben de netten baktım biraz.prolaktin hormonu yüksekliği yumurtlamayı engellermiş.beni yumurtalarım gayet iyiydi.kafam iyice karıştı.doktorumla görüştüğümde sorsam mı acaba?bşraz daha araştıralım,paylaşalım canım...
otlar falan hiç bi işe yaramıyor yani bende yaramadı
ilaç kullanıyorum prolaktin için eutrox50 3 sene olcak her gün aç karnına alıyorum
hayatım boyu da alcakmışım..tüp bebek deniyorum olmuyor 3.denemeye geldim ınş bu tutar
değerlerin ne kadar çıktı ki ömür boyu kullanacakmışsın?benim de yüksek de kafam iyice karıştı.bir de o ilacı kullanmanı hangi doktor söyledicanım?bilgilendirirsen sevinirim...