- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi karabiber89
-
Selamunaleykum herkese.oncelikle iyi geceler hayirli ramazanlar..ben kisaca kendimi tanitayim.2 yildir bebek istiyoruz ilk defa bu ay tsh ve prl yuksek cikti.tsh 4.66 prl 44.73..bu olcum adetin 21.gunu yapildi.jinekolog endokrine yolladi guatr var deyip.endokrinolog gebe olabilirsin dedi..ooff kafam karisti umitlenmekte istemiyorum her ay ayni hayal kirikligini yasiyorum.bide 24 haziranda hsg cekildim antibiyotik kullandim ondan yukselmis olabilirmi dedimm yok dedi dr.guatr icin 3 hafta sonra tekrar gel bidaha bakalim dedi..ama bu deger gebelige engel degil dedi..bu degerlerle hamile oldugunu ogrenen varmi? Adetime 4 gun kaldi catlamak uzereyim..
canim evet duzgun sonuc icin hormonlar adetin 3 cu gunu yapilir amaHepinize tek tek tesekkur ederim.benim bu test adetin 21.gunu yapildi.endokrin dr si hamile misin diye sordu hatta.progesteron icin yapilmisti yumurtlamissin gebede olabilirsin dedi.tabi ben kendimi umitlendirmek istemiyorum.normalde bu test adetin 3.gunu mu yapiliyo ? Ben yeni bir dr ye basladim o 21.gun istedide..neyse zaten 2 gun kaldi adetime..
çok sevindim. rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. dos.. ilacını kullanırken adet düzensizliği yaşadın mı peki. ben 1 aydır kullanıyorum. ramazan başında normal adetim bitmişti. ama bu gün tekrar adet olmuşum. üzüldüm böyle olunca.kızlar hiiiiiç ümitsizliğe kapılmayın ve asla tedavinizi yarım bırakmayın ben 2 yıldır prolaktinim yüksek olduğu için hamile kalamıyordum tedaviye başlıyodum bi aksilik çıkıyodu 2-3 ay aksıyodu bidaha bidaha derken hamile kalamıyordum
zor süreçler geçirdim ve benim prolaktin 92 lerdeydi en son düzenli tedaviye karar verdim 1 ay düzenli haftada iki kez dostinex kullandım prolaktin 1,30 a düştü sonra klomen kullandım ve en sonunda çatlatma iğnesi oldum ve 36, saatin sonunda 3 gün ilişkiye girmemizi söyledi aynen yaptık çok ümitsizdim ama adet olmam gereken günde eczaneden test aldım yaptım hamileyim e tabi inanamadım iftarımı yapıp hastaneye koştum veeeeee 1 ayım bitmiş 4,5 haftalık hamileyim
demem oki sakın ümitsizliğe kapılmayın ve tedavinizi aksatmayın ve lütfen stresten uzak durun sormak istediklerinizi seve seve cevaplarım
umarım hepiniz aynı mutluluğu yaşarsınız
kızlar hiiiiiç ümitsizliğe kapılmayın ve asla tedavinizi yarım bırakmayın ben 2 yıldır prolaktinim yüksek olduğu için hamile kalamıyordum tedaviye başlıyodum bi aksilik çıkıyodu 2-3 ay aksıyodu bidaha bidaha derken hamile kalamıyordum
zor süreçler geçirdim ve benim prolaktin 92 lerdeydi en son düzenli tedaviye karar verdim 1 ay düzenli haftada iki kez dostinex kullandım prolaktin 1,30 a düştü sonra klomen kullandım ve en sonunda çatlatma iğnesi oldum ve 36, saatin sonunda 3 gün ilişkiye girmemizi söyledi aynen yaptık çok ümitsizdim ama adet olmam gereken günde eczaneden test aldım yaptım hamileyim e tabi inanamadım iftarımı yapıp hastaneye koştum veeeeee 1 ayım bitmiş 4,5 haftalık hamileyim
demem oki sakın ümitsizliğe kapılmayın ve tedavinizi aksatmayın ve lütfen stresten uzak durun sormak istediklerinizi seve seve cevaplarım
umarım hepiniz aynı mutluluğu yaşarsınız
s.a arkadaşlar. ben de de prolaktin hormonu yüksek çıktı. dos.. diye ilaç verdi doktor. adetim bitmişti bir hafta sonra tekrar başladı. şimdiye kadar hiç böyle düzensizlik yaşamamıştım. haptan mı acaba.
Ben prolaktin icin ilac kullanmadim henuz.dr guatr oldugu icin yuksek cikmistir dedi.demem o ki o bahsettigin ilacin etkileri nedir nasildir bilgim yok malesef..ama pek normal bi durum degil bir hafta arayla adet olmak.doktorunla iletisime gecersen en azindan sebebini ogrenirsin nacizane fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?