Prolaktin yuksekligi gebeliğe engelmi

Kızlar 3 gün önce Prolaktinim 51 di doktor emin olmak için eğitim araştırma hastanesinde wer dedi ordada werdim 13.22 çıktı böyle hemen dusebiliyormu birde sonuçları internettn öğrendim doktora dansmadim yarın gidicm böyle bişey yaşayan oldumu 3 gün de bu değer dusebilirmi

Selam kizlar ben de en son adetimin ucuncu gunu yani bu ay icinde hormon testi yaptirdim ve prolaktinim 29 kusurlu cikti. Bu testi adetin ucuncu gunu yaptirmak sart mi? Yoksa herhangi bi zamanda da yapilsa dogru sonuc veriyor mu? Yukaridaki arkadasin mesaji kafami karistirdi uc gun arayla yaptigi icin

Selam kizlar ben de en son adetimin ucuncu gunu yani bu ay icinde hormon testi yaptirdim ve prolaktinim 29 kusurlu cikti. Bu testi adetin ucuncu gunu yaptirmak sart mi? Yoksa herhangi bi zamanda da yapilsa dogru sonuc veriyor mu? Yukaridaki arkadasin mesaji kafami karistirdi uc gun arayla yaptigi icin
Bn doktoruma sordum prolaktin için fazla gerekmiyor Bn birini 2. gün digerinide 5. gün yaptrdim şükürler olsun ki dün bi daha gittim yaptrdim adetimin ortalarında o da 13 çıktı we bi problemim yokmus

Mrhaba kizlar bnmde prolaktinim yuksekti ama cok deil en yuksek deger 35 ken bnmki 41.7 falandi reglinin 3. gunu yaptrmistim. gebeligi engelleyebiliyormus. ben hic ilac kullanmadim doktorum iki gun sudyen takma goguslerine baski yapma keselerken bile cok bastrma sonra bidaha yapalim dedi. yaptrdim ve dusmustu. Bundan sonra hamile kalana kadar goguslerine cok baski yapmiycaksib yuzustu bile yatma dedi. Bnde dikkat ettim sonraki ay da hamile kaldim zaten. herkeste boyle olmaz belki ben hamile kalmak icin deliren biri olarak deneyimimi paylasmak istedim. bana yaradi isterseniz bunuda bi doktora danisin ilac kullanmaya da gerek kalmaz belki.

Bende adetimin 3.gunu hormon testi yaptrdm ve prolaktinim 46 ckti baya uzuldum doktorum 1 hafta sonra tekrar cagirdi ve yeniden olculdu 22 ye dusmustu kendiliginden ve ayni ayin sonunda adet olmadim cnku hamile kaldim cok sukir yani ayin basinda yuksek olmasina ragmen Rabbim ol desin yeter ki doktor kontrolunde olun zaten onlar yonlendiriyor kendi dusmezsede ilacla duser sakın kafaniza takmayin bu hormonu :)

Arkadaslar hormon testi ne zaman yapilmali benim adetim bugun bitti yarin gitsem yaptirsam olur mu bide devlet hastanesinde yapiliyor demi hormon testi

Benmde 53 tu dostinex verdi kullanmadm o ay belki hamileyimdr diye adet zamanimi bekledim çünkü diğer doktor 100 u gecmedigi sürece sorun yok sen hamile kalmaya çalış kalamazsan ondan sonra bakarız demişti bende kullanmadm ve tekrar gittigmde hamileydm iyiki kullanmamism çok kafana takma hamile kalabiliyosn ben kaldım seninki de çok yüksek degil

Bende prolaktin yüksekliği ve hipofiz bezimde adenom olduğu için 2 yıl dostinex kullandım ve artık dostinex mideme dokunduğu için bıraktım o ayda hamile kalmışım banada doktor ekstra tedavi gerekir kalamazsın demişti ama hiç birşeye gerek kalmadı çok şükür Allaha isteyen herkese nasip etsin

Canım 2 ay önce prolaktin 64 tü dostinex verdi düştü hemen ve şu an hamileyim:) prolaktin hiççç sıkıntı edilecek bir durum değil stresle yükseliyor haberin olsun :spor:
Benim de 64 cıktı. İlac dozu nasıldı benim tam doz haftada 2 gün 8li tablet daha iki tane ictim

Back
X