Gebeliğe Hazırlık PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ HAMİLELİK DURUMU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

manolya355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
27
20
3
30
Kızlar merhaba 26 yaşındayım 9 aylık evliyim eşimle geçen ay korunmadık normaldde ilaç vs korunmadık sadece prezervatifle korunduk.Geçen ay çocuk düşünmeye başladık ama yumurtlama günümü değerlendiremedik.Kafa olarak diyordmki biz ilaçla falan korunmadığımız için herhade kalabilirim lakin öyle olmadı.Tabi ben hemen bir kadın doğuma gidip vajinal ultrason vs gerekli ne test var ise hespini yaptırdım
amh tsh fsh kan hepsi çok iyi çıktı prolaktin 36 çıktı.Doktor rahimimin vs çok iyi olduğunu söyledi ama bir yumurtanda çok ufak bi tembellik var oda 6 7 kilo verirsen düzelir ama engel değil dedi 75 kiloyum.Dostineks verdi bana 0.5 mg salı perşembe içiyorum bu ay yumurtlaama günlerimi vs değerlendirdik bana 8 ay kadar denemenizi istiyorum eğer dedi olmazsa o zaman gelin eşine bakıcam dedi ama çok ümitsizliğe kapıldım gerçekten bu tarz durumlar yaşayan varsa gelin sohbet edelim içimiz rahatlasınnnnnnnnnnn :) Allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin..

Ilac anında etki ediyor zaten hiç kafanıza takmayın ve 8 ay uzun bir süre insallah sağlıkla gelir bebeğiniz

Back