prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu!!!

Bende de prolaktin yüksekliği var ve ben regli olamıyorum damla damla geliyor ve bu yüzden çok uzun sürüyor. Zaten bu yüzden bu sorunum olduğu anlaşıldı. Dostinex kullanıyorum ve bitki çayları içiyorum. Bir de haşimato hastasıyım her şeyin nedeni bu tiroid illeti zaten.
.gçmş olsun canım. dostinex ve bitki ilaçlrı adetini getirdi mi?

araştırma sonucumda hayıt tohumu prolaktin yüksekliği için kullanıyormuş ve doğurganlığı arttırıyormuş,bilgisi olan var mı ?

hanımlar ahmet maranki ne ulaştım ve prolaktin yükselmesi yapıyor düşürmesi için yaramıyor dediii internette yanlış bilgi veriyolar galiba bende öyle okudum çünkü .s

Yorumları okurken size denk geldim.hamilrymişsiniz ne güzel. Nasıl oldu ben de de prolaktin yüksek.
prolaktin yüksekliğinden adet olamayanlardanım .hayıtı denemek istiyorum getirsin diye ,kimileri prol. yükseltiyor demiş korkuyorum bu yüzden ,ama adetini düzenleyenlerin de sayısı fazla .inşallah hayırlı bir ssonuca ulaşırız. kullanıp faydasını görenlere sormak istiyorum nasıl kullanmalıyız?kaç gün ?günde kaç defa ?özelkle prol. yüksekliği sorunu olanlar nasıl kullanarak faydasını gördünüz?

merhaba kizlarr ,sizlere bir sorum olucak...
hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bende prolaktin yani süt hormonu yüksekligi var (35), bunun icin hayit tohumu iyi geliyomus...

hayitin tohumunu aldim , onu nasil kullanicagimi bilmiyorum..

ezilmesi gerekiyormu, eger öyleyse cok sert ,robotta ceksem dahami iyi :)

günde kac kere ,kac bardak icilir ,aranizda bunu kullanip faydasini gören oldumu ???

acaba sonucu nekadar süre icinde aliriz !!!!
simdiden tesekkürlerrr kizlarra.s.
Merhaba konu çok eski ama merak ettim hayıt otu düşürdü mü prolaktini bende gebe kalamak istiyorum ve 10 gundur kullaniyorum hayıt otu suyunu inşaAllah fayda sağlar sizede sağladı mı? Benimde prl. 41

Back
X