Prolaktin yüksekliği olanlarr 🤦🏻‍♀️

merlady

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
262
88
13
34
Kızlar merhaba prolaktin yüksekliği göğüs ağrısı yapar mı bilgisi olan var mı ??

Bende yapmamıştı ama herkeste farklı olabilir belki. En uygunu test yaptırmalısın adeti beklemen gerekmiyor test için istediğin gün yaptirabilirsin. Bi kutunun içinde 2 tane ilaç oluyor 1 hafta arayla içiyorsun düzeliyor direk.

Benim prolaktinim 22,67 çıktı az önce bir yorum gördüm burda baş ağrısı ve tek göğüs ağrısı gibi benimde çok başım ağrır çok nadir tek göğüs bu değer yüksek mi bilmiyorum daha çok yeni yaptırdım doktorum sonuçlarıma bakmadı maalesef size sormak istedim

Prolaktininiz normal aralikta. Eger yukselmedi ise bu sikayetlerinizin sebebi baska birseydir. Ama bas agrisi, tek meme ya da iki meme agrisi, ruhsal bozukluklar yapiyor yukselince. Hatta ilaci bende sinir yapiyor.

Prolaktininiz normal aralikta. Eger yukselmedi ise bu sikayetlerinizin sebebi baska birseydir. Ama bas agrisi, tek meme ya da iki meme agrisi, ruhsal bozukluklar yapiyor yukselince. Hatta ilaci bende sinir yapiyor.
Başka bir doktora gösterdim sıkıntı görmedi başka bir hastalık varsa bilmiyorum

Merhaba bende adet gecikmesinden dolayı yaklaşık 1 sene önce sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım prolaktin değerim 217 çıkmıştı bebek planlamadigin için çok önemsemedim bu ay adetim bittikten sonra ara ara goguslerimde batma tarzı ağrı yaşıyorum ama süt yada sıvı gelmesi söz konusu değil sizce prolaktin yüksekliğinden mı oluyor

Canım 21.7 mi direk 217 mi eğer 217 ise mutlaka bir doktora gitmelisin

Canım bu cidden tehlikeli belki hipofiz adenomun olabilir.100 üzerinde adenom saptanıyor bazen.bak vesile oldu iyi oldu erkenden uyarmam bunu sakın bekletme bir kontrol yapılsın:)
Teşekkür ederim en kısa zamanda baktiricam mide bulantısı göğüs ağrısı falan yaşıyorum yaklaşık 1 haftadır tekrar yükseldi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…