prolaktın yüksekliği ve hipofiz adenomu olup hamile kalmak isteyenler

anteplice

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
98
1
16
Gaziantep
mrb kızlar .. konunun baslıgından da anlasılaacagı gıbı amacım prolaktın yukseklıgı ve hıpofızdekı adenomlarla ugrasıp hamıle kalmak ısteyenlerın sorularına cvp verebılmek. her kadının ıstegıdır yavrusunu kucagına almak, bu yolu beraber yurumek ıcın bu tarz hastalıgı olanları konuya davet edıyorum..

mrb kızlar .. konunun baslıgından da anlasılaacagı gıbı amacım prolaktın yukseklıgı ve hıpofızdekı adenomlarla ugrasıp hamıle kalmak ısteyenlerın sorularına cvp verebılmek. her kadının ıstegıdır yavrusunu kucagına almak, bu yolu beraber yurumek ıcın bu tarz hastalıgı olanları konuya davet edıyorum..

kaç sene çektim o sıkıntıyı, hep düşürdüler. ilacı bıraktım yine yükseldi. yumurtlama bir türlü olmuyordu, olsa bile sağlıksızdı. en son bi dr buldum. umursamadı prolaktini. önce takip etti yumurtlama olmuyo dedi ve direk klomene yöneldi. dedim ben hiperprolaktinoma hastasıyım nasıl olacak. olur dedi ve gerçekten oldu. benim 300 lere kadar yükseliyodu. sakın umudunu kaybetme..

Canim benim actigim konulars bakarsan Agnuscaston (hayit hapi) kullanan varmı başlıklı
Seni onlari okumaya davet ediyorum. Benimde prolaktin yukselip dusuyordu. Dostinex verdi doktor bi ise yaramadi. Eczaneden tamamen bitkisel bi ilac olan Agnuscaston kullandım ki faydasi saymakla bitmez. Onu kullandigim ay prolaktin dustu ve hamileyim şuan. O ilac hayit özunden yapilmis. Nette arastir hayitin faydalarıni görürsün. Ve benim konumda o ilacla prolaktini düşürüp hamile kalan 7-8 kişi var

ayy cnm bnm cok saol:) dun bnde nette okudum hayıt otunu ama cesaret edemedım eger sen bı zararını gormedın ve hamıs ısen bnde alayım barı :) pekı kac ay snra dustu ve gebe oldun cnm

cnm bnm oncelıkle hayrlı olsun ve tsk edrım cvp ıcın :) bnde 2 yıldır bu hastalıkla ugrasıyrum ve gebelık ıstyrum 2 aydr ama olmadı ve pro yuksek cıktı bnde karamsar olmak ıstemyrum ama aklıma takılıyor sen hangı hapla hamıle kaldın cnm

cnm bnm oncelıkle hayrlı olsun ve tsk edrım cvp ıcın :) bnde 2 yıldır bu hastalıkla ugrasıyrum ve gebelık ıstyrum 2 aydr ama olmadı ve pro yuksek cıktı bnde karamsar olmak ıstemyrum ama aklıma takılıyor sen hangı hapla hamıle kaldın cnm

ahh neler yapmadım düşmesi için hayıt otu içtim kaynattım, dostinex kullandım hemde kaç kutu. soğan kürü yaptım yine olmadı.

drum klomen verdi yumurtlama ilacı ve işe yaradı çok şükür.

istanbulda mısın ?

bıraz arastrdım cnm bnm ama adenoma zararı olurmu kı karar veremedım, bnde corek otu ıle ballı tarcına basladım 3 gndur bakalım bıraz devam edeyım adet gorursem alırım ıns o ılacıda :)

yok cnm ben g.antepteyım, bnmde dusmustu aslında prolaktın ama ne bıleyım bırden yukseldı bnde anlamadım neden oldugunu. smdılık dr catlatma ıgnesı falan vermez bana cunku yenı evlıyım daha cnm ama ınsallah gerek kalmadan rabbım banada verır cnm, banada dua edermısın...:44:

yok cnm ben g.antepteyım, bnmde dusmustu aslında prolaktın ama ne bıleyım bırden yukseldı bnde anlamadım neden oldugunu. smdılık dr catlatma ıgnesı falan vermez bana cunku yenı evlıyım daha cnm ama ınsallah gerek kalmadan rabbım banada verır cnm, banada dua edermısın...:44:

Canim benimde adenomum var ve suan hamileyim yeni evliymissin zaten endokrinde ol tedavini muhakkak takip altina alindiginda daha kolay oluor eger adetlerindede bi sikinti yoksa yumurtaliklarinda hic biseye gerek kalmaz Allahin izni ile hamile kalirsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8 senedir bu rahatsızlığım var bende çok endişeler yaşadım.hipofiz adenomum olduğu halde istediğim zaman hamile kaldım.çok şükür.4 aylık hamileyim şuanda.sakın umutsuzluğa kapılmayın.daha evlenmeden endişelenmeye başlamıştım ben kafama takıordum.bu durumu kafanızda büyütmynbeni.kalmadan önce 20 gün kadar hayıt ilacı agnucaston kullandım hamile kaldığımı öğrennce bıraktım zaten gerek kalmadı bilmiorum etkisi var mıdır.ama inanın kafaya takmaya gerek yok.,nternette yazılanları okuyup endişeleniyordum kesin olmayacak çocuğum die doktoruma söylediğ,mde bile endişelenme die yanıt aldım her defasında.rahat olun inanın bu şekilde hamile kalan çok sayıda insan var

Back
X