PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ

IrmakNarin

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَن ارَّحِيم
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
689
361
33
Merhaba arkadaslar lütfen bana yardim edin adet düzensizligi yüznden doktora gittim hormon testi yaptim ve 6 aydir cocuk istiyorum hormonlarim hepsi normal ciktı ama prolaktinim 36 cikti yani yükselmis adetlerimde bu yüzünden düzensiz oldu adet görmemeye basladim neyse korkulack bisey yok dedi dostinex yazdı 2 tabletli olanindan haftada bir defa yarim iceceksin dedi 3 hafta kullandim haftaya sonuncusunu icecem birde adet düzenleyici yazmisti onuda hergün kullaniyorum int. Arastirdim prolaktin yani süt hormonu yüksekligi yüznden gebelik olusmuyomus adet olmayinca yumurtlama olusmuyormus böyle olupta hamile kalan varmi acaba bilgisi olan lütfen benimle paylasirmii

KIZLARRRRR KİMSE YOKMUUU??

KIZLARRRRR KİMSE YOKMUUU??

Canm.ben.henuz hamile kalamadm ama benm.esimde de problem var. Benm prolaktin 63tü. Ama bende hic belirti yoktu adetlerimde hep duzenlidir. Herkeste ayni etkiyi yapmiyor. Zaten 4 tane hapla 1 ayda sıfıra düştü hemen. Merak etme cok cabuk düşüyor. Eger baska bir probleminiz yoksa sende ve esinde hamile kalabilirsin insaallah en kisa zamanda. Tek problemi prolaktin olanlar dostinexle hemen düşürüp hamile kalabiliyor.

Yasim 18 benim hangi doktora gittiysem senin yasin kücük tedavi uygulayamayz bi sorun gözkmüyo diyip gönderiyorlar esimede hic baktirmadik bu birkac ay adetlerim cok düzensiz oldu leke leke olmaya basladi baska bi doktor tarlusal söktürücü verdi yine olmadim sonra hormon testi yaptilar prolaktin yüksek cikmis int okudum dostinexi kullandiktan sonra bircok hamile kalanlar var bende merak ettim konu acayim dedim belki biraz morel olur bana diye bu arada yazdigin icin cok saol cnmm benimmm

Yasim 18 benim hangi doktora gittiysem senin yasin kücük tedavi uygulayamayz bi sorun gözkmüyo diyip gönderiyorlar esimede hic baktirmadik bu birkac ay adetlerim cok düzensiz oldu leke leke olmaya basladi baska bi doktor tarlusal söktürücü verdi yine olmadim sonra hormon testi yaptilar prolaktin yüksek cikmis int okudum dostinexi kullandiktan sonra bircok hamile kalanlar var bende merak ettim konu acayim dedim belki biraz morel olur bana diye bu arada yazdigin icin cok saol cnmm benimmm
Evet canm daha cok kucuksn smdiden.stres yapma bunlara. Birde bu prolaktin stres hormonu oldugu icin en ufak biseyde yukseliyor dikkat et. Ama birokadarda cabuk düşüyor. Ama yinede esinin de birkez spermiyogram yaptirmasinda fayda var. Bir problem varsa erkenden halledersiniz. Yoksa da rahatca akışına birakirsiniz.

Evet canm daha cok kucuksn smdiden.stres yapma bunlara. Birde bu prolaktin stres hormonu oldugu icin en ufak biseyde yukseliyor dikkat et. Ama birokadarda cabuk düşüyor. Ama yinede esinin de birkez spermiyogram yaptirmasinda fayda var. Bir problem varsa erkenden halledersiniz. Yoksa da rahatca akışına birakirsiniz.
Aynenn esimede baktiracz zaten doktorda söyledi stres yapmamaya calis prolaltin stres hormonuymus

Ama baska kimseeee yokmuu yaaa neden kimse yardimcı olmuyoooooo:KK43:

Kızlar ben de ocakta öğrendim prolaktinimi 64müş sonra 2 ayda hemen 1e düstü ilacla ama bırakınca tekrar 35e cıktı ilac kesin cözüm değil...

Back
X