- 2 Haziran 2020
- 91
- 45
- 18
- 30
- Konu Sahibi Pollyanna41
-
merhaba, benim de prolaktinim yüksek çıktı ve doktorum ilaç verdi, şu an ilacı kullanmaya devam ediyorum.Arkadaşlar merhaba. Adet düzensizliğim için doktora gittim ve prolaktin değerim 53 cıktı . Bu durum da gebeliğe engelmis. 7 aylık evliyim ve çocuk düşünüyoruz. Birde d vitamin değerim çok düşük 5.5 cıktı. Sorum şu aslında ilaç kullanıp düzene girince hemen hamile kalan var mi ? Çok bir bilgim yok bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
merhaba, benim de prolaktinim yüksek çıktı ve doktorum ilaç verdi, şu an ilacı kullanmaya devam ediyorum.
sitedeki okumalarıma göre, genelde ilaçtan sonra hemen hamile kalınıyor, yani max 2. ayda..
size ilaç verilmedi mi?
Başka bir sorun yoksa değeriniz düştükten bir iki ay içerisinde kalabilirsiniz tabii.Arkadaşlar merhaba. Adet düzensizliğim için doktora gittim ve prolaktin değerim 53 cıktı . Bu durum da gebeliğe engelmis. 7 aylık evliyim ve çocuk düşünüyoruz. Birde d vitamin değerim çok düşük 5.5 cıktı. Sorum şu aslında ilaç kullanıp düzene girince hemen hamile kalan var mi ? Çok bir bilgim yok bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
D vitamini için d-clofer diye bi ilaç verdi haftada 2 kez kullanicam , prolaktin içinde dostinex yanlış hatırlamıyosamay değerlerimiz aynı çıkmış benimde d vitamini bel ağrısıyla gitmiştim tahlilde 5 çıktı doktor 2 aylık ilaç verdi ilaç bitti yarın gideceğim tekrar ölçtürmeye. adet düzensizliği içinde cumartesi gittim 2 yıldır evliyiz 1 yıldız çocuk istiyoruz. hormon testi yapalım dedi ama adetin 2-3 günü gelmen lazım dedi ama buay baya gecikti muayenede rahim duvarın kalınlaşmış bugün yarın olursun dedi ama ben hala olmadım. dün mesaj attım cumaya kadar olmazsam tekrar geleyim mi deye de gel dedi yarın gideceğim bakalımm. bir de cumartesi günü prolaktine baktı benimde 53 çıktı bu çocuğa engel olur dedi endokrinoloji bölümüne randevu al dedi yarına aldım bakalım oda ilaç verecek heralde. uzun oldu valla ama değerlerimiz aynı çıkınca heycanlandımburdan bağlantıda kalalım olur mu ya bende yarın doktoro gideceğim yazarım burdan birde size hangi ilacı verdiler acaba
Yapilan testlerde şu an onlar gözüküyor sadece ama tabi bilemiyorum bekleyip görücez. Birde sanırım streste çok etkiliyomus bu hormonu doğru muBaşka bir sorun yoksa değeriniz düştükten bir iki ay içerisinde kalabilirsiniz tabii.
evet canım bende araştırdım baya prolaktini bu süreçte kuru yaş incir ve üzüm yeme bunlar yükseltiyor. stresten ve psikolojik artıyormuş birdeYapilan testlerde şu an onlar gözüküyor sadece ama tabi bilemiyorum bekleyip görücez. Birde sanırım streste çok etkiliyomus bu hormonu doğru mu
Stress her şeyi etkiler ama öyle aman aman senin stresin var çocuğun olmaz hormonun yükselir gibi degil.Yapilan testlerde şu an onlar gözüküyor sadece ama tabi bilemiyorum bekleyip görücez. Birde sanırım streste çok etkiliyomus bu hormonu doğru mu
Benim anksiyetem var zaten 1 yıl tedavisini gördüm çok şükür kurtuldum dedim ama şu virüs sürecinde tekrardan zorlamaya başladı benievet canım bende araştırdım baya prolaktini bu süreçte kuru yaş incir ve üzüm yeme bunlar yükseltiyor. stresten ve psikolojik artıyormuş birde
Evet aslında bu yönden düşünmemiştim çok teşekkür ederim. Hani hep şey derler ya kafana takip stres yapma hamile kalırsın onunla bi ilişkisi var diye düşündüm, gerçi ben çocuk olayını kafama takmıyorum şu anda ama anskiyete rahatsızlığım var öncesinde 1 yıl kadar tedavi gördüm şu süreçte tekrar rahatsızlığım artmaya başladı sağolsun şu virüs olaylarıStress her şeyi etkiler ama öyle aman aman senin stresin var çocuğun olmaz hormonun yükselir gibi degil.
Burada 'hamile kaldığınız ay streslimiydiniz' diye konu açılmıştı ve yazılanların yarısını bile görseniz ne dediğimi net anlarsınız. En basitinden eskiden çoğu kadın kaynana sıkıntısı stresi ile hamile kalmış (bizzat annem) yani bu yüzden beklentide olduğun ay stres ve sıkıntıda olman normal abartilmdigi sürece ( maksat hayatını, aile iliskini etkilemesin)
Ever bu olay herkesi etkiledi.Evet aslında bu yönden düşünmemiştim çok teşekkür ederim. Hani hep şey derler ya kafana takip stres yapma hamile kalırsın onunla bi ilişkisi var diye düşündüm, gerçi ben çocuk olayını kafama takmıyorum şu anda ama anskiyete rahatsızlığım var öncesinde 1 yıl kadar tedavi gördüm şu süreçte tekrar rahatsızlığım artmaya başladı sağolsun şu virüs olayları
Rabbim inşallah hayırlısını tez zamanda nasip etsinEver bu olay herkesi etkiledi.
Bende şuan hamile kalmaya çalışıyorum ama benim problemim sizden çok daha farklı :))
sizin ney acaba belki bizde size destek olabiliriz :)Ever bu olay herkesi etkiledi.
Bende şuan hamile kalmaya çalışıyorum ama benim problemim sizden çok daha farklı :))
İsteyen herkese inşallahRabbim inşallah hayırlısını tez zamanda nasip etsin
Aay çok tatlisinsizin ney acaba belki bizde size destek olabiliriz :)
İnşallah öyle olurAay çok tatlisinteşekkür ederim.
Benim yumurtam büyümüyor ve esimde de spermde ileri gitme çok az.
İkimizde ilaç tedavisi olduk ve 1 çocuğumuz oldu. Şuan ikincisi için uğraşıyoruz ama 7 aydır ilaç tedavisi hiç işe yaramadı sanırım artık aşılamaya geçilecek.
İlk çocuğuma da aşılamanın yapılacağı aydan 1 ay önce hamile kalmıştım zaten. Şimdi de keşke öyle olsa...
Aynen öyle benim avuntum da o en azindna 1 tane var diyorum..İnşallah öyle olurbikere olduysa demekki olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?