Sizin degeriniz kaç çıktı pekiHapla tedavi mümkün, bu hormonun diğer adı stres hormonu o yüzden her şeyden önce bu yüksek kaygı durumunuzdan bir an önce çıkın, olumlu düşünün lütfen
Benim ara ara yükseliyor birden fazla başıma geldi yani, en sonuncusu 31 di üst sınır 29 du fazla yüksek değildi yani. Dostinex yazdı doktor onunla dengelendi. Sizinki de aşırı yüksek değil sanırsam ilaçla hallolur yeter ki kafaya takmayın bunu çünkü strese bağlı olarak yükseliyorSizin degeriniz kaç çıktı peki
Dün tahlil yaptırdım 21,83 çıktı kendi kendine 44 ten düşmüş acaba yükselir mi bidahaBenim ara ara yükseliyor birden fazla başıma geldi yani, en sonuncusu 31 di üst sınır 29 du fazla yüksek değildi yani. Dostinex yazdı doktor onunla dengelendi. Sizinki de aşırı yüksek değil sanırsam ilaçla hallolur yeter ki kafaya takmayın bunu çünkü strese bağlı olarak yükseliyor
Evet yeniden yükselebiliyor, dikkat edin kendinize. Bazı besinler de artışa neden oluyormuş internette öyle görmüştüm dereotu, incir gibi besinler mesela bunları fazla tüketmemeye çalışın. Yanlış yönlendirmek istemem internetten siz de bakın bi artmasına neden olanlaraDün tahlil yaptırdım 21,83 çıktı kendi kendine 44 ten düşmüş acaba yükselir mi bidaha
Teşekkür ederimEvet yeniden yükselebiliyor, dikkat edin kendinize. Bazı besinler de artışa neden oluyormuş internette öyle görmüştüm dereotu, incir gibi besinler mesela bunları fazla tüketmemeye çalışın. Yanlış yönlendirmek istemem internetten siz de bakın bi artmasına neden olanlara
Benim prolaktin değerim 31 çıktı yüksek mi sizce ??Benim ara ara yükseliyor birden fazla başıma geldi yani, en sonuncusu 31 di üst sınır 29 du fazla yüksek değildi yani. Dostinex yazdı doktor onunla dengelendi. Sizinki de aşırı yüksek değil sanırsam ilaçla hallolur yeter ki kafaya takmayın bunu çünkü strese bağlı olarak yükseliyor