• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksekligi

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.330
693
373
Kocaeli
Adet duzensizligi icin dün doktora gittim hormontesti yapildi süt hormomu degerim yüksek cikti 178 hamilelige Engel mi tedavi olursam hamile kalabilir miyim düsürmek icin ne yapabilirim ayni durumu yaşayanlar varsa cocuk sahibi olabildiler mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Adet duzensizligi icin dün doktora gittim hormontesti yapildi süt hormomu degerim yüksek cikti 178 hamilelige Engel mi tedavi olursam hamile kalabilir miyim düsürmek icin ne yapabilirim ayni durumu yaşayanlar varsa cocuk sahibi olabildiler mi
Benim de bugün 516 çıktı böyle değer mi olur şaşırdım

Cok yuksek muhakkak bi emar çektirin emar temiz ise ilacla cok kolay düşer prolaktin gebeliğe engel olabiliyor

Gebe kalmak zorlaştırıyor çünkü vücut kendimi gebe zannediyor bende de vardı ve göğsümden süt geliyordu

Back
X