- 25 Ocak 2021
- 24
- 7
- 6
- 31
Hipofiz MR ı isteniyorbahsettiğiniz ne emari benim 69 fakat emar demedi minik ilac verdi 1 defa ve düşmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hipofiz MR ı isteniyorbahsettiğiniz ne emari benim 69 fakat emar demedi minik ilac verdi 1 defa ve düşmedi
Hipofiz MR ı
Yok zaten iyi huylu tümör korkutmasın yani sizitimorden bahsetmisler bunun belirtisi oluyormu tümörün
Bugün tekrar ölçüldü 133 çıktı yine çok yüksekCanım benım de 41 çıkmıstı dostinex kullandım cok şükür indi 18 e ama senin ki cok fazla doktor emr istedimi
test yaptırdınız miSalı günü tekrar test yapılacak düşmüş olur inşallah karantina dan dolayı gidemedim doktora, stres bolllca var maalesef
Evet prolaktin gene yüksek çıktı, perşembe günü ilaçlı mr sırası verdiler. Stressiz bir hayat ne mümküntest yaptırdınız mi
Perşembe bende yaptıracağım şuan işte evde herseye kulağımı gözümü kapattım tinlamiyorum stres yapmamak için![]()
Sizin mr ilaçlı mı çekildi normal miMR çekilmelisiniz. Benim 90 küsur çıkmıştı 8 -9 yıl evvel. hipofiz bezinde iyi huylu bir tümör çıktı ve ilaç kullanmadan, kendiliğinden kayböldü zamanla.
İlaçlı çekildi SürekliSizin mr ilaçlı mı çekildi normal mi
MR temiz çıktı ama değer yüksek olmasına rağmen ilaç da yazmadı doktor 1 ay sonra tekrar gel yine yüksekse veririm dedi neyi bekliyor anlamadımKızlar benim prolaktin çok çok yüksek çıktı 195.3 daha önce bunu yaşayan varmı hangi ilaçları aldınız?
benim 108 prolaktin emar temiz dostinex kullanmaya başladımMR temiz çıktı ama değer yüksek olmasına rağmen ilaç da yazmadı doktor 1 ay sonra tekrar gel yine yüksekse veririm dedi neyi bekliyor anlamadım
Bana yazmadı 195lere kadar çıkmasına rağmenbenim 108 prolaktin emar temiz dostinex kullanmaya başladım
banada hemen vermedi ilac kendin düşürmenin çaresine bak dedi sonra baktılar yükseliyor ilaci o zaman yazdiBana yazmadı 195lere kadar çıkmasına rağmen![]()