PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ

morpuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
124
24
28
25
Arkadaşlar kan tahlili yaptırdım prolaktin hormonum 37 çıktı hcg sıfır çıktı sizce hamilelikten dolayı mı yüksek çıktı yoksa başka bir sebepten mi yükselmiş olabilir? Regl oluyorum normal ama yoğunluğu azaldı idrar testi yaptım negatif prolaktin yüksekliği kafamı karıştırıyor

Beta sıfır çıkmış zaten hamile değilsiniz malesef. Prolaktin çok oynak bir hormon stresten vs.etkilenir ama düşürmesi kolaydır. Ayrıca yüksekliği adet gecikmesi azalması da yapar gebeliğe engel olabilir.

Beta sıfır çıkmış zaten hamile değilsiniz malesef. Prolaktin çok oynak bir hormon stresten vs.etkilenir ama düşürmesi kolaydır. Ayrıca yüksekliği adet gecikmesi azalması da yapar gebeliğe engel olabilir.
Biliyorum ama ben çok erken gittim acaba kanda çıkmamış olabilir mi ondan sıfır çıkmış olabilir mi acaba ama sonrasında bir sürü idrar testi yaptım negatif

Arkadaşlar kan tahlili yaptırdım prolaktin hormonum 37 çıktı hcg sıfır çıktı sizce hamilelikten dolayı mı yüksek çıktı yoksa başka bir sebepten mi yükselmiş olabilir? Regl oluyorum normal ama yoğunluğu azaldı idrar testi yaptım negatif prolaktin yüksekliği kafamı karıştırıyor
Merhaba. Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum. Adetim 5 gün gecikti diye doktora gittim malesef prolaktin hormonum 40 çıktı. Hamilelik 0 ve doktor dedi. Düzelmiyecek bir şey değil düşürülür ama düşürülmeden hamile kalman mümkün değil. Benimde adetim yeni bitii. Şimdi özele gidecegim ama adet olupmu gitmem gerek yoksa şimdi gitsem bakarlarmı bilmiyorum.

Ama sende korkma inşallah tez zamanda hamile kalabilirsin. Stres yapma bu öyle kötü birşey ki stres yapınca artabiliyor 120 150 ye çıkabiliyor. Seninki çok düşük 3 aylık bir hap veriyorlar sonrasında geçip hamile kalan çok tanıdıgım var

Merhaba. Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum. Adetim 5 gün gecikti diye doktora gittim malesef prolaktin hormonum 40 çıktı. Hamilelik 0 ve doktor dedi. Düzelmiyecek bir şey değil düşürülür ama düşürülmeden hamile kalman mümkün değil. Benimde adetim yeni bitii. Şimdi özele gidecegim ama adet olupmu gitmem gerek yoksa şimdi gitsem bakarlarmı bilmiyorum.
Şimdi de bakarlar bence

Şimdi de bakarlar bence
Bencede arkadaş adetli gitmem gerek değince kafam karıştı. Hem benim idrar yollarımda intihap oldugu için şuan onunla da uğraşıyorum. Ardından prolaktin hormonu için gidecegim. İnşallah şifamızı buluruz teşekkür ederim 🤩

Merhaba benim 50,8 çıktığı halde doktor engel olmaz gebeliğe ama düşürmek te fayda var dedi mr istedi sonuç temiz çıkınca ilaç verdi ilacim yeni bitti bir hafta snra gidip tekrra kan vercem

Yaa inşallah düşmüştür☺️ Bizede umut olursunuz
İnşallah 🌸adetim beş gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı eğer pztsine kadar olmazsam kan vercem hayırlısı bakalım ama değişik bir kasik ağrısı yaşıyorum kesin oldum diyorum dört beş gündür yok prolaktin düşsün diye ilaç vermişti acaba ondan mı gecikti diye düşünüyorum ama ne yan etkilerinde nede başka bi yerde okudum

İnşallah 🌸adetim beş gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı eğer pztsine kadar olmazsam kan vercem hayırlısı bakalım ama değişik bir kasik ağrısı yaşıyorum kesin oldum diyorum dört beş gündür yok prolaktin düşsün diye ilaç vermişti acaba ondan mı gecikti diye düşünüyorum ama ne yan etkilerinde nede başka bi yerde okudum
Yaa eğer 10 gün olmazsan tekrar testi yenile inşallah hamilesindir Allah hayırlısını versin😍🤲🏻

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin😍🌼

2 buçuk yıllık ama 16 aydır korunmuyoruz
Allah tez zamanda nasip eder inşallah bana sana tüm isteyenlere. Biz 3 aydıe evliyiz ben çok şey yapmıyordum ama prolaktin ve enfeksiyon çıkınca bende öyle acaba olmazmı acaba diyip duruyorum. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan hamile kalırsın

Allah tez zamanda nasip eder inşallah bana sana tüm isteyenlere. Biz 3 aydıe evliyiz ben çok şey yapmıyordum ama prolaktin ve enfeksiyon çıkınca bende öyle acaba olmazmı acaba diyip duruyorum. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan hamile kalırsın
Amin çok teşekkür ederim bekleyen herkese nasip ettin Rabbim 3 ay çok erken zaten merak etme 😍

Selam kizlar gecen ay saglik ocaginda verdigim testlerde prolaktin degerim 52 cikti ve saglik ocagi doktoru beni korkuttu. kadin dogum doktoru kontrolundeydim zaten epey zamandir. Hemen kendi doktoruma gittim degeri gosterdim oda yeniden tahlil yapti ve 22 cikti aniden degisebilen bi hormon oldugunu ve bu degerde ilac kulllanmama gerek olmadigini soyledi sonrasinda normal dongümde adet gördüm ve bu ay ise hamile olduğumu ögrendim darisi sizlerin başına insalah 🤲😊

Back
X