PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ

Selam kizlar gecen ay saglik ocaginda verdigim testlerde prolaktin degerim 52 cikti ve saglik ocagi doktoru beni korkuttu. kadin dogum doktoru kontrolundeydim zaten epey zamandir. Hemen kendi doktoruma gittim degeri gosterdim oda yeniden tahlil yapti ve 22 cikti aniden degisebilen bi hormon oldugunu ve bu degerde ilac kulllanmama gerek olmadigini soyledi sonrasinda normal dongümde adet gördüm ve bu ay ise hamile olduğumu ögrendim darisi sizlerin başına insalah 🤲😊
Hayırlı uğurlu olsun rahim filmi çektirmiş miydiniz peki

Selam kizlar gecen ay saglik ocaginda verdigim testlerde prolaktin degerim 52 cikti ve saglik ocagi doktoru beni korkuttu. kadin dogum doktoru kontrolundeydim zaten epey zamandir. Hemen kendi doktoruma gittim degeri gosterdim oda yeniden tahlil yapti ve 22 cikti aniden degisebilen bi hormon oldugunu ve bu degerde ilac kulllanmama gerek olmadigini soyledi sonrasinda normal dongümde adet gördüm ve bu ay ise hamile olduğumu ögrendim darisi sizlerin başına insalah 🤲😊
Regl görmeye düzenli devam ettiniz mi? hamile olduğunuzu regl gecikmesi ile mi anladınız?

Regl görmeye düzenli devam ettiniz mi? hamile olduğunuzu regl gecikmesi ile mi anladınız?
Evet prolaktin yuksek ciktigi ay normal dongumde oldum zaten yuksek ciktiktan 5 gün sonra dusmustu asagiya sonraki ay ise hamile oldugumu ogrendim regle 2 gun kala ogrendim ben 6 7 aydir bekledigim birseydi bebek doktor kontrolindeydim birde . Kendimde bi kac degisiklik hisseedince gebelik testi yaptim cikti hemen her an degisebilen bir degermis korkulcak kadar birsey yok yani kizlar internette yazanlar korkutucu oluyor bende basta o hatayi yapip internetten arastrdim ve korkuttu beni yazanlar Bosuna telas etmişim

Doktor prolaktin düşse bile cektirmen gerekli dedi o yüzden sordum benimde bu ay düştü onun için hemen rahim filmi çektirmek.istemiyorum biraz beklemeliyim sanki
Neden acaba uzun zaman cocuk sahibi olmayanlara cekiyolar bildigim kadariyla cektirip hamile kalan akrabamda var ama prolaktinle alakasi yok sanirim

Back
X