Gebeliğe Hazırlık PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadınlarda referans değeri max 23 olması gerekiyor 26 yüksek denilebilecek bir değer değil. Ancak hekiminiz tedavi süreci için bir mani olmaması adına her ihtimali değerlendirmek için ufak bir doz ile biraz düşürmek isteyebilir. Ancak gebe kalmanıza engel bir değer değildir.

Kızlar prolaktin değerim 26.64 hamile değilim bu kadar yükseklik gebeliğe engel midir acaba

Merhaba benim degerim 36 ydi sanirim, prolaktin yuksekligi yumurtlamayi engelliyor gibi bir sey demisti doktorum. Bir ilac kullandim (dostinex sanirim ismi) adet olunca biraktim. Hamilelik ihtimalinde ilacın kullanilmasi gerekiyor

Adetim bitince ovulasyon testi ve doktorumla yumurtlamayi takip ettim o ay hamile kalmistim🥰 yani hic engel bir durum degil rahat olun, insallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz🙏

Merhaba benim degerim 36 ydi sanirim, prolaktin yuksekligi yumurtlamayi engelliyor gibi bir sey demisti doktorum. Bir ilac kullandim (dostinex sanirim ismi) adet olunca biraktim. Hamilelik ihtimalinde ilacın kullanilmasi gerekiyor

Adetim bitince ovulasyon testi ve doktorumla yumurtlamayi takip ettim o ay hamile kalmistim🥰 yani hic engel bir durum degil rahat olun, insallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz🙏
İçimi rahatlattınız çok teşekkürler 😍

Hamilelikte ilacin kullanilmamasi gerekiyor yazamamisim*

Bende bu ay letu kullandım yumurtam oluştu çatlama iğnesi vurdum bugün fark ettim göğüslerim şişkinlik vardı göğüs ucunu sıktım ikisinden de sut geldi sence engel olur mu bu gebeliğe

Bende bu ay letu kullandım yumurtam oluştu çatlama iğnesi vurdum bugün fark ettim göğüslerim şişkinlik vardı göğüs ucunu sıktım ikisinden de sut geldi sence engel olur mu bu gebeliğe

Hic bir fikrim yok benden hic sut gelmemisti daha dogrusu sıkmamıştım🤔 umarim engel olmaz ve en kisa zamanda kucaginiza almak nasip olur🙏

Back
X