Prolaktin yüksekliğinde hamile kalma şansı

kızlar bırsey sorcam ben adetımın 2 gununde prolaktıne baktırdım yuksek cıktı sonra 6 gunu baska bır hastanede yaptırdım orada normal cıktı dr soyledım ılk yaptırdıgın sonuc gecersız dedı ama hala kafamda bı soru ısaretı var ıllakı adetın ılk gunlerımı bakılması gerekıo

benim de 2 ay önce 136 idi,bugün test yaptık 2.10 çıktı.bir ay dostinex kullanmıştım.bu kadar çabuk düşer mi?aklım karıştı.

Selam benimkide 38,6 yüksekmiş bu değer normali 24-25 lerde felan olmalıymışş.dostinex kullanıyorum ama 1,5 aydır daha kontrole gitmedim..ayrıca ben 15 günde 1 adet oluyorum.Biran evvel çocuğum olsun istiyorumm...Allah yardım eder inşallahh..

canım bendede prolaktin yüksekti progestan ve dostinex kullandım düştü şimdi normal seviyede ama hala bebek yok ağustosta çatlatma iğnesi oldum ve yumurta takibi yapıldı ama gene bebek yok 1 yıldır uğraşıyoruz bu ay doktor aşıllama dedi ama ben yaptırmadım bir kaç ay daha bekleyip aşılama yaptırcam eğer yaptırmadıysanız spermiogram yaptırmanızı tavsiye ederim

ben aranıza yeni katıldım bu siteyi hep takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim.. ben 1 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım 1 buçuk yıldır korunmuyoruz.. bir sene sonra doktora gitmeye karar verdik ve prolaktinin yüksek olduğunu öğrendim.. hipofiz emarı çektirdik temiz çıktı çok şükür.. ama parlodel kullandım 3 ay ve 30 olan prolaktinim 77 ye çıktı 3 ayın sonunda.. şu anda dostinex kullandım 2 tablet yarım yarım 1 hafta arayla içiyorsun.. umudumu kesmeli miyim bilmiyorum hiç stres olmayacak hayatında diyor doktorum.. öyle birşey mümkün mü kii ... bal tarçın çörekotu karışımını deniyorum bu ay ama açıkçası hiç umudum yok :( çevremdeki arkadaşlarımın bebişleri oldu ve her geçen gün yeni bir hamilelik haberi duyuyorum bende onlara katılmak istiyorum Allah yardımcımız olsun.. isteyen herkese versin inşallah

Arkadaşlar bana bir ara doktorlar pko teşhisi koymuştu.Ama şimdiki doktorum sende böyle bir hastalık yok dedi.Sadece prolaktinin biraz yüksek buda adet düzensizliğine yol açıyor ve hamile kalman zorlaşıyor dedi.Şimdi adetimin gelmesi için progestan diye bir ilaç kullanıyorum.Bundan sonraki tedavi ne olacak bilmiyorum.Aranızda benim yaşadığım gibi bir olay yaşayan yada duyan varmı?Sizce hamile kalma şansım ne kadardır?Gerçi doktorum çok ümit verici konuştu ama yinede sizlerle paylaşmak istedim.Şimdiden hepinize fikirleriniz için teşekkürler.fisfisfis

Benim bir arkadaşımda da aynı problem var, ama o şu anda 16 haftalık hamile :) sanırım adet düzensizliği ve buna bağlı olarak da yumurtlama düzensizliği olduğundan çocuk için biraz sıkı çalışmak gerekebilir :) gününü yakalamak için

Back
X