Prolaktin yüksekliğiyla hamile kalan varmi ?

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Internette arastirmalar yaptigimda prolaktin yuksekliği olunca yumurtlama oluşmuyo ondan gebe kalinmiyo deniliyo... benimde bu ay referansin üstünde cikti ondan gercektende bu ay yumurtlama ihtimalim hamile kalma ihtimalim yokmu arkadaslar ? Aranizda o ay icinde prolaktini yuksek ciktigi halde yumurtlayip hamile kalaniniz oldumu ?

Internette arastirmalar yaptigimda prolaktin yuksekliği olunca yumurtlama oluşmuyo ondan gebe kalinmiyo deniliyo... benimde bu ay referansin üstünde cikti ondan gercektende bu ay yumurtlama ihtimalim hamile kalma ihtimalim yokmu arkadaslar ? Aranizda o ay icinde prolaktini yuksek ciktigi halde yumurtlayip hamile kalaniniz oldumu ?
AYNI DURUM BENDE DE VAR PROLAKTIN 60 UC AYDIR 2.COCUGU DENIYORUZ OLMADI DOKTOR HIPOFİZ MR ISTEDI BAKALIM BEKLICEZ EMARI VE SONUCLARI

Prolaktin yüksekliği ile gebe kalmak zor gibi. Benim de en son 50 çıktı. İlaç kullanıyorum. İkinci ayım bu ay. Geçen ay olmadı gebelik. Bakalım bu ay nasıl olur

Ben de şu an dostinex kullanıyorum ama 8 tane vardı ve haftada 2 kez yarım olacak şekilde kullanıyorum. 2 aya yaydı yani doktor. Yarın son yarımı içeceğim hatta. Değer düşmediyse biraz daha vermesi gerekmez miydi acaba?
dogru dıyorsun gerekırdı devlet doktoruydu ne kadar ılgılı olabılır kı ne gel dedı nede fazla ılaç verdi

Back
X