Gebeliğe Hazırlık PROLAKTİN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kzlaryardm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2021
67
29
3
25
Kızlar prolaktin değerim 40 çıktı en son kasımda adet oldum yüksekliği adet olumunu engeller mi nasıl düşürebilirim bebek istiyoruz burdan okudugum kadarıyla onada engel bir durummuş sanırım

Benim 80 cikti diyet falan yaptım bekardım 40a düşmüştü. Gebelige engelmiymiş :/ ilac demek ki bekarim diye vermediler. Şuan aşırı endişelendim. O dönem ciddi dereotu yiyordum her öğünde yiyordum. Doktor direkt bırak demişti. 1 sene yememistim.

Benim 80 cikti diyet falan yaptım bekardım 40a düşmüştü. Gebelige engelmiymiş :/ ilac demek ki bekarim diye vermediler. Şuan aşırı endişelendim. O dönem ciddi dereotu yiyordum her öğünde yiyordum. Doktor direkt bırak demişti. 1 sene yememistim.
Engel bir durummuş vucüt kendini yeni doğum yapmış gibi hissediyormuş ve hamile kalımını durduruyormuş yenı doğum yapan karınların süt korur dedikleri tabır aslında bu hormonun yüksek olma sebebiymiş

Kızlar prolaktin değerim 40 çıktı en son kasımda adet oldum yüksekliği adet olumunu engeller mi nasıl düşürebilirim bebek istiyoruz burdan okudugum kadarıyla onada engel bir durummuş sanırım
Benım de 45 doktor bu değer için ilaç verilmez dedi ama dedikleri gibi engel ve bendede adet düzensizliği oluyor. 7 aydır deniyoruz herhangi bir sonuç alamadım 🤷🏻‍♀️

Birşey sorucam cevaplanırsa cok mutlu olurum ben koyu sekilde lh testinde yumurtlama görüyorum yumurtlamadan 3-4 gun sonra adete kadar gogus hassasiyeti oluyor sizce prolaktin yüksekliği olabilir mi?
Okudugum seylere bakılınca prolaktin yüksekliğinde yumurtlama tam koyu olmaz yazmıslar hep.

Birşey sorucam cevaplanırsa cok mutlu olurum ben koyu sekilde lh testinde yumurtlama görüyorum yumurtlamadan 3-4 gun sonra adete kadar gogus hassasiyeti oluyor sizce prolaktin yüksekliği olabilir mi?
Okudugum seylere bakılınca prolaktin yüksekliğinde yumurtlama tam koyu olmaz yazmıslar hep.
Bende bir aydır ovu yapıyorum göremedim bu yuzden mi acaba
Prolaktin yükseklşği göğüste hassasıyet yapmıyor en azından bende öyle

Hiç korkma prolaktin stresten çok etkilenen bir hormon benim de 40lardaydı sonra aslan pençesi otunu kullandım 1 hafta içinde 14ü gördüm o ay da hamile kaldım. 🍀 Belki size de faydası olur diye paylaşmak istedim hayırla sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah 💓

Adet geçikmesi gögüslerde dolgunluk süt gelmesi filan yapıyor bende yaşadım bunları benim ki 24 dü doktor 25 üstüne cıkmıycak dedi thancos one diye bi vitamin verdi hem eşim hem ben içtim ama degişme olmadı hala

Hiç korkma prolaktin stresten çok etkilenen bir hormon benim de 40lardaydı sonra aslan pençesi otunu kullandım 1 hafta içinde 14ü gördüm o ay da hamile kaldım. 🍀 Belki size de faydası olur diye paylaşmak istedim hayırla sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah 💓
Ya gerçekten işe yarıyor mu aslan pençesi benim de prolaktin 25 çıktı doktor problem değil göğüslerin uyarılmasından etkilenebilir dedi. Adetlerim de düzenli acaba içsem bir sıkıntısı olur mu adetim düzensizleşir mi tavsiye eder misiniz?

Back
X