Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar doktora gittim çocuğumuz olmuyor diye adetin 2. Günündeydim ve hormonlarıma baktırdım fakat prolaktin hormonum 70.19 çıktı doktor dostınex verdi acaba bu düşürür mü ve hamile kalabilir miyim yardım edin
Pcos var mi? Benim arkadasimda da prolaktin artisi var ancak pcos kaynakli. Prolaktin de ne biliyor musun? Sut hormoni. Hani emzirirken hamile kalmazsin die bi durum var ya sütün korur heh o durum. 1.5 yildir hamile kalmaya calisiyor ama hayat tarzina asla dikkat etmiyor. Sigara alkol kahve uykusuzluk hepsi var. Hamile de kalamadi tabi yeni yeni ovulasyon testlerine basladi bu ay. Ovulasyon testlerini kullanmaya bence hemen basla ki bilincli hareket et, varsa da sigaran fazla kahve tuketimin bunlari kontrol et. Cunku sigara ve kahve cok etkiliyormus. Bunlarin farkinda ama yapmiyor o asla. ben sana soylemek istedim, Rabbim istedigimize kavustursun tez zamanda
Ben geçen ay anjiyo oldum kahve falan haftada en fazla 2 kere içerim sigara da arada içiyorum. Kist var ama engel değil dedi bilmiyorum arada kaldım olsun istiyorum ama işte