• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktincim sana ne oluyor

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
539
162
18
26
Kızlar merhaba, ben Mart ayında femara ile gebe kalmıştım, Mayıs ayında maalesef kalbi durduğu için yavrumu kaybettim. Düşükten hemen sonra denemeye devam ettik doktorum sakınca görmedi, Haziran'dan beri deniyoruz ama olmuyor, Eylül'de femara kullandım, ilk üç gün üç defa, son iki gün iki defa olacak şekilde. Ovitrelle vuruldum ama yine gebe kalamadim. Ekim'de yeniden ilaç kullanmaya devam ediyorum, bu defa letu yazdı doktorum, zaten femaradan farkı yok dedi. Ama ayrıntılı kan testi istedim ve adetin üçüncü gününde E2 estradiol 18 çıkmış, normalde 45-50 lerde çıkardı. Ayrıca prolaktin 43 çıkmış, süt falan gelme durumum da yok. Başına gelenler veya bilgisi olan var mı, yardımcı olur musunuz 💞

Prolaktin yüksekliği bende de vardı geçen aralıkta 44tü dostinex verdi şubatta hamile olduğumu öğrendim nisanda kalbi durdu maalesef. Hazirandan beri deniyorum olmadı yine prolaktine bağlıyorum ama henüz doktora gitmedim.

Prolaktin yüksekliği bende de vardı geçen aralıkta 44tü dostinex verdi şubatta hamile olduğumu öğrendim nisanda kalbi durdu maalesef. Hazirandan beri deniyorum olmadı yine prolaktine bağlıyorum ama henüz doktora gitmedim.
Başımızın belası prolaktin offf. Düşükten sonra sütüm gelmişti o zaman da yüksek çıktı ama dostinexten sonra düşmüştü ama şuan süt yok hiçbir şey yok anlamadım yaa, o yuzden mi acaba geçen ay hamile kalamadım ben

Prolaktin engelliyor kesinlikle ilaç yanında süt yapan şeyleri de kesmek lazım. İncir,dereotu,hurma,soda bunlar bildiklerim

43 çok yüksek bi seviye değil ki 50 sonrası yüksek kabul ediliyor dostinexe rağmen düşmedi benim ki gebe kaldım 38 prolaktinle

Aaa cidden mi, son zamanlarda çokça incir soda tükettim. Ama geçen ay neyden dolayı olmadı onu bilmiyorum
Evet özellikle incir ve hurma süt yapar. Hatta gebe kalmak için incir kürü var ve prolaktini yüksek olanlar da kullanıyor bilmeden sonuç hüsran

Back
X