Prolaktini yüksek çıkan gebelik isteyenler yardım!!!

sehba

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
15
0
6
Balıkesir
kızlar prolaktinim 38 çıktı doktor dostinex verdi bu tehlikeli bişeymi bilenler ve bu ilacı kullananlar bana yazabilirmi? gebeliğe engel olurmuş onun için hamile kalamamış olabilirsin dedi. birde rahim filmi çekelim dedi kanallarda tıkanıklı varmı die bakmak için. bende kimyasal gebelik geçirmiştim nisanda dolayısıyla bir gebelik oluştuğuna görre yani yumurta ve sperm buluştuğuna göre kanallarda tıkannıklık yoktur die düşünüorum yanlışmı düşünüyorum kızlar sizce bana akıl verin.bu rahim filmi çok ağrılı bir işlem ve baya maliyetli bişey.

selam canım.. benimde 2 defa düşüğüm oldu.. öncelikle prolaktin için yorum yapayım.. ben 2 defa uğraştım o sorunla, dostinex iyi bir ilaç ve etkili.. kullandığın an prolaktin geçiyo,yani düşüyo merak etme.. o konuda bir endişende olmasın.. benimde ilkinde 37 ikincide 35 falan çıkmıştı,düştü hemen 1 ayda.. gebeliğe engel olduğu doğru ama seninde benimde değerlerim öyle çok yüksek değil, dostinex yardımcı olur.. hatta ben ilacı kullanırken korunmamıştım ve hatta 2.gebeliğimde ilacı kullanırken hamile kaldım rahim filmini ise görümcem çektirdi,evet oldukça ağrılı bir işlem ve çokta zor..maliyetide İst'da falansan zaten baya yüksek.. ama dediğin gibi düşünüyorum bende,hamile kalamayana yapılan bi işlem o sanki.. hamile kalabilene neden yapılsın ki?

selam öncelikle.Prolktin içinde geçmş olsun.ben de dostinex kullandım hem de uzun süre benim ki 72 idi.bırakınca vir iki ay düzeliyordu sonra 30 lara çıkıyordu.Allaha şükür düzeldi ve benim 19 aylık bi kuzum var şimdi ben iki sene uğraştım meleğime kavuşmak için.hiçbir sorun yoktu prolaktin dışında.rahim filmi 2 defa çekildim.evet ağrılı ama korkunç yok efendim dayanılmayacak gibi,şöyle böyle diyenlere inanma..istersen anestezili de çekiyorlar.anesteziliyi ben 600'a çektirmiştim.diğerini uyutmadan çektirdim.aman aman da canım yanmadı.anlık bi sızı oluyor sadece.demem o ki eğer doktorun dostineks verdiyse kullan.Yan etki olarak baş ağrısı yapmıştı ben de dikkat et sende de yapar belki..Rabbim kısa zaman da sana da bi evlat nasip eder inşallah

selam canım,

valla 252 prolaktinle hamile kaldım :) ha dış gebelikti mecbur alındı. çok yüksek değil canım dert etme sakın. sen kafana taktıkça o daha çok fırlar o yüzden rahat bırak kendini. dostinex kullandım ama bıraktığım an yükseldi. prolaktini düşürür ve yumurtlamayı sağlar. kullan muhakkak

Selam, Bende 1.5 sene önce düşük yaptım 6 ay korunduk ve şuan 10 aydır bebek istiyoruz.(stres yaptığım için prl yükseliyormuş düşük yaptıktan sonra strese girdim ve şuan prl yüzünden 10 aydır bekliyoruz) 4 ay önce dr gittim yumurtalıkların temiz smer de öle acele etme dedi sonuçta gebe kalabiliyorsun dedi ben hormon tahlili yapmak istedim bebek istiyoruz n yapılması gerekiyorsa yapalım dedim 1 sene olmadan tedavi başlanmıyor dedi ama çok istiyorsan 2 ay daha bekle dedi konuşması tavrı hoşuma gitmedi başından atar gibi konuştu (bir daha gitmeyeceğim o dr dedim.) hormanlarım yüksekse ondan olmuyordur dedim. geçen ay yaptıramadım bu ay kısmet oldu düşündüğüm gibi prolaktin im 77 çıktı dr dostinex verdi ve bugün başladım yan etki olarak bende yarım saattir dilimde ve dudağım da uyuşma yaptı.İlacı kullanırken korunup korunmamayı sordum korun dedi.zaten h.sonu ş.dışına çıkıyorum kısmetse 2 hafta yokum döndüğümde 2 tane kalmış oluyor.hayırlısı inşallah düşer de hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. :13:

Dediğin gibi sonuçta bi gebelik yaşamışsın tıkanıklık olsa hiç olmaz. benim kuzenim Zeynep kamilde çektirdi canı baya yanmış ve tansiyonu düşmüş özelde yaptıracaksan da evet pahalı.

Merhaba canim..bende 8 temmuzda yaptirmistim 44.73 cikmisti.benim tsh ( guatr hormonu ) da 4.66 cikmisti prolaktinin ondan dolayi yukseldigini soyleyip prl icin ilac vermedi dr.guatr icin kullaniyorum o dusunce prl de duser dedi..bizde 2 senedir istiyoruz ama hala olmadi bu arada tam 1 ay oncede ankara gaxi unv hastanesinde de hsg cekildim..inan ayaklarim titriyodu korkudan.oncesinde antibiyotik ve agri kesici aldim.kesinlikle ayilip bayilacak bi islem degil.hazirlanman islem esnasi ve tekrar giyinmen hepsi 10 dk suruyo.sizi oluyo evet ama dayanilmayacak gibi degil toplasan 15 sn..ustelik bana yerlestirdikleri aletin ucu tikaliydi cikarip yenisini taktilar..gerci ben sana ne kadar korkma desem de faydasi yok.sonucta herkesin bunyesi ve agri esigi farkli..bu arada benim gittigim yer devlet oldugu icin ucret odemedik ustelik cokta ilgiliydiler..

hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden. ilacı dün kullanmaya başladım inşallah dersim sadece prolaktindir ve ilaç derdime deva olurda bebeğime kavuşurum tabi sizlerde öyle Allahım hepimize yaşatsın anneliği.

Selam canm Oncelıkle gecmıs olsun:)
benımde prlk yuksektı ayrıca tuylenme hormonumda yuksek olmasına ragmen hamıleyım cok sukur rabbıme
stres hormonu kafana takma bence dostınex cok guzel bı ılac umarım ıyılesırsın

çok sağol.senindemi prolaktin yüzünden gebelik olmuyodu bana biraz bu aşamayı anlatırmısın. senin değerin kaçtı ilacı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın birde ilacı kullanırken korunmadın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…