- 3 Aralık 2016
- 9
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi coral reef
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz haziran ayında missed abortus teşhisi ile kurtaj uygulandı. Şimdi de bebek istiyoruz fakat hormon testinde prolaktinim çok yüksek çıktı. Sizce düşmesi uzun sürer mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar yüksek. hamile kalmayı engelliyo malesef.Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz haziran ayında missed abortus teşhisi ile kurtaj uygulandı. Şimdi de bebek istiyoruz fakat hormon testinde prolaktinim çok yüksek çıktı. Sizce düşmesi uzun sürer mi
Maksimum 496 olması gerekiyor benmki 1219Ne kadar yüksek. hamile kalmayı engelliyo malesef.
İlçede yaşıyoruz o yüzden hastanenin ölçümleri biraz yüksek veya farklı olabilir. Sizin düşmesi uzun sürdü mu ?Normal değeri genelde 0-26 falan ama hastanenin ölçümümü öyle acaba. ben emar çekildim beyinde gelen bişey olduğu için ona baktılar. sonra doktor dostinex verdi.
Dostinex kullanınca hemen düşüyo hap çok etkili haftada 1 tane içiyorum. içer içmez düşüyo yani. ama benim ki çok aşırı yüksek değil. değerler 0-26 benimki 45 çıkıyoİlçede yaşıyoruz o yüzden hastanenin ölçümleri biraz yüksek veya farklı olabilir. Sizin düşmesi uzun sürdü mu ?
Henüz doktora gostermedim ama yine de kafama çok takıldı. İnşallah hemen düşer ve hamile kalabilirim. Sizin sonrasında hamilelik oldu mu i006İlçede yaşıyoruz o yüzden hastanenin ölçümleri biraz yüksek veya farklı olabilir. Sizin düşmesi uzun sürdü mu ?
Yok malesef ben de pko var zor çatlıyo yumurtalarHenüz doktora gostermedim ama yine de kafama çok takıldı. İnşallah hemen düşer ve hamile kalabilirim. Sizin sonrasında hamilelik oldu mu i006
İnşallah hamile kalabilirizYok malesef ben de pko var zor çatlıyo yumurtalar
İnşallah canım. benim 9. ayım olacak hala hamilelik yokİnşallah hamile kalabiliriz
Sizce bir kez daha yaptırayım mı daha güvenilir bir hastanede? Bu arada hayırlı olsun inşallah biz de hemencecik hamile kalabilirizO değerleri hiç bir hastanede duymadım ama sınır değerine göre 3 katı çıkmış benim de öyleydi 1 ayda düştü dostinexle.. 2. Ay hamile kaldım önemli olan indikten sonra çıkış olmaması onu takip ettir canım
Doktorun bi görsün tedavi planı çizsin içine sinmezse yaptırırsın Allah tüm isteyenlere nasip etsin:)Sizce bir kez daha yaptırayım mı daha güvenilir bir hastanede? Bu arada hayırlı olsun inşallah biz de hemencecik hamile kalabiliriz
İnşallah olur iyi duşunelim iyi olsun canım. En büyük sebep stres diyorlar. Rahat bırakmalıyız kendimizi. Sende de adet gecikmesi yapıyor mu?İnşallah canım. benim 9. ayım olacak hala hamilelik yok
Amin çok teşekkür ederim. Daha önce hamile kaldığımda doktorlar kesenin şeklini beğenmemişlerdi ardından düşük yaptım acaba bununla bir ilgisi olabilir miydiDoktorun bi görsün tedavi planı çizsin içine sinmezse yaptırırsın Allah tüm isteyenlere nasip etsin:)
Sanmıyorum çünkü prolaktin yüksekse hamile kalınamıyor zatenAmin çok teşekkür ederim. Daha önce hamile kaldığımda doktorlar kesenin şeklini beğenmemişlerdi ardından düşük yaptım acaba bununla bir ilgisi olabilir miydi
Aynen yapıyo canım en 10 gün kadar. ama ilacı kullanınca günü gününe oluyorum sıkıntı yokİnşallah olur iyi duşunelim iyi olsun canım. En büyük sebep stres diyorlar. Rahat bırakmalıyız kendimizi. Sende de adet gecikmesi yapıyor mu?