Prolaktinle Hamile Kalanlar Yardiminiza Ihtiyacim Var Ne Yapmaliyiiiim lLütfen Acil

kızlar bende aranız yeni katıldım. bendede prlk sorunu var. benimde 37 çıktı.dr parlodel 2,5 mg verdi.
her gün alıyorum.bu ilacı kullanırken hamile kalmam gerekiyormuş sanırım.

inşallah kalırsın canım benimkide 40 çıkmıştı bu ay dostinex kullandım umudum vardı ama gece adet olduğumu gördüm napalım ilacım haftaya pazartesi biticek doktor bakalım ne zaman gel dicek bakalım düştümü ama bana düştü gibi geliyo çünkü göğsümden süt geliyodu şimdi kesildi gelmiyo

Benim prolaktinim 6-7 ay önce 199 çıktı. Allaha şükür adenom yok. Dostinex kullanıyorum.ilk başlarda haftada 2 tane içiyordum. 2 aydır haftada yarıma düşürdüm.Geçen hafta ölçtürdüğümde 12 idi son değeri. Bende bebek düşünüyorum. Doktorum hamile kalana kadar kullanacağımı söylüyor. Şimdi ilacı bırakıp hayıt tıohumu ve adaçayına başladım. Bence sende bitkilere başlayabilirsin. Bizimkilerin yanında değerin çok yüksek değil çünkü.

Benim prolaktinim 6-7 ay önce 199 çıktı. Allaha şükür adenom yok. Dostinex kullanıyorum.ilk başlarda haftada 2 tane içiyordum. 2 aydır haftada yarıma düşürdüm.Geçen hafta ölçtürdüğümde 12 idi son değeri. Bende bebek düşünüyorum. Doktorum hamile kalana kadar kullanacağımı söylüyor. Şimdi ilacı bırakıp hayıt tıohumu ve adaçayına başladım. Bence sende bitkilere başlayabilirsin. Bizimkilerin yanında değerin çok yüksek değil çünkü.

neden ılacı bırakdın cnmya adacayı hayıt da ne kı ılacı kullanmalısın tekrarlar cunku benımde ılk 120 lerdeydı senelerdır tedavı goruyordum evlenecegım zaman sonlandırmısım tedavımı doktor kontrolu altında ve evlendıkten bır sure sonra yıne yukseldı doktor cok yuksek oranda degıl dedı ve parlodel verdı kıslar ve hıc hamıle kalacagımı dusunmuyorumdum ben kı mart 11 de hamıle oldugumu ogrendım kıslar darısı basınıza ama soyleyım gercekten boyle bır hastalık oldugunu unutcaksınız baska bır sekılde tedavısı olmuyor benım cunku ılk bu hormon olayını ogrenınce adenomuda ogrenmısdım depresyona gırmısdım surkelı stres hıc duzelmıyordu sonra unutdum sadece ılacı ıcıyorudm ama boyle bır hastalıgım oldugnu unutdum kıslar tedavıden sonuc aldım dılerım allahım hepınıze saglıklı bebısler nasıp edera.s.

gülçiçek sen hangi ilacı kullanıyordun.ve kullanmaya başladıktan ne kadar zaman sonra hamile kaldın.bunlarla ilgili bilgi verrsen mutlu olurum.bende kafama çok fazla takmamaya çalışıyorum.parlodel kullanıyorum.ama bi an önce kocama sürpriz yapmayı da istiyorum.hayırlısı olsun bakalım.:emir_bebek:

neden ılacı bırakdın cnmya adacayı hayıt da ne kı ılacı kullanmalısın tekrarlar cunku benımde ılk 120 lerdeydı senelerdır tedavı goruyordum evlenecegım zaman sonlandırmısım tedavımı doktor kontrolu altında ve evlendıkten bır sure sonra yıne yukseldı doktor cok yuksek oranda degıl dedı ve parlodel verdı kıslar ve hıc hamıle kalacagımı dusunmuyorumdum ben kı mart 11 de hamıle oldugumu ogrendım kıslar darısı basınıza ama soyleyım gercekten boyle bır hastalık oldugunu unutcaksınız baska bır sekılde tedavısı olmuyor benım cunku ılk bu hormon olayını ogrenınce adenomuda ogrenmısdım depresyona gırmısdım surkelı stres hıc duzelmıyordu sonra unutdum sadece ılacı ıcıyorudm ama boyle bır hastalıgım oldugnu unutdum kıslar tedavıden sonuc aldım dılerım allahım hepınıze saglıklı bebısler nasıp edera.s.

Canım sen kısmetliymişsin. Allah sana bebiş vermiş. Ben ilaç içmeyi sevmeyen biriyim. Mutlaka bi yan etkisinin olduğunu düşünüyorum. Yinede 6-7 ay içtim 2 ay filan ara vericem bu süre içindede hayıt ve adaçayına devam edeceğim. Yeniden Mayıs sonu Haziran gibi tedaviye başlayacağım. Doktorum gerek görürse yeniden başlarım hapa. Bende etkisini çabuk gösteriyo adenom olmaığı için 1 ayda normal değerlere düşüyor.

kızlar kafanıza takmayın bu prolaktını. ben bugun tekrar test yaptırdım hergun yarım parlodel kullandım. ilk ölçğmde 30,06 idi şimdi 3,97 ye düşmüş çok şükür :nazar:

merhaba arkadaşlar ben cemren benimde prolaktin çıktı dosdinex kullanıyorum 12 saatte bir adet doktor busıra sakın hamile kalmak yok dedi ben göğsümü sıkınca geldi süt çok şaşırdım adetim gecikmişti ilkkez başıma geliyo böyle bişey stres yapıyo bence

Selam kızlar biri benim ismimimi zikretti ne :)))

Eveeet bade bade senin prolaktinin yüksek bile sayılmaz, ilaç kullanmasanda olur bence...Benim ilaç kullandığım halde 35 e anca düşüyordu.Kullanmazsam 150 ye çıkıyordu,Bende adenom var ondan böle yüksek, sizin zikrettiğiniz ilaç yani dsotinexi ben 2,5 aylık olana kadar kullandım.Doktorum kullanmazsam bebeğin düşeceğini söyledi.Yineliyorum benim prolaktinim çok yüksek sizinkiyle alakası yok bu durumun.İçiniz ferah olsun.

Dostinexi kullan istersen, hamile kalır kalmaz bıraktırıyor doktorlar.Ama kullanmasanda olur gibi....
Benim doktorum bıraktırmadı çünkü bende adenom var...

Dostinexi hamilelil sürecinde de kullandınız mı? Ben 1.5 ay hamile olduğumu bilmeden dostinex kullandım ve çok korkularım var. Hamilelikte dostinex kullanımından dolayı bir sorun yaşayan var mıdır?

dr un ne ilaç önerdi bilmiyorum ama benım prolaktınım 30,06 cıktı. labaratuar ust sınırı 25. yanı çok yuksek değil ama ilaç kullanmam gerekıyor. parlodel verdı dr um hergun yarın yarım içiyorum. bana taa keseyı gorene kadar bunu kullanacaksın dedı. bu ay gebelık olmazsa dr ile tekrar gorusecegız.ilk ay gebelık olasılıgı çok vermedı dr ama 2. ay buyuk ıhtımal dedı.

merhaba msms

bende parlodel kullanıyorum.benımde prl 30.50 cıkmıstı.1 aydır kullanıyorum adet oldum. ılac kullanırken hamıle kaldınız mı acaba ? bende genelde 2. ya da 3. ayda hamıle kalındıgını duymustum.

yardımcı olabılırsenız sewınırım.tesekkurler.

Back
X