Prolutex ignemi yaparken dışa aktı bir şey olur muu?

Mysize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
477
346
33
Merhaba kızlar bugün transferimin 3. Günü bir süredir prolutex 25 mg yapiyorum sabah aksam bugun sabah da aksam da sorun yasadim enjektöre ilaci cekerken fazla delindi akti bi miktar aslinda acilmamis sise ile yanyana getirip olcunce gozle gorulur bir fark degil ama hem sabah hem aksaam ayni sey olunca canim skldı..birazcık doz eksilmis oldu cok onemli midir sizce?benzer durum yasayan var mi?

Hayır birşey olmuyor bendede olmuştu bir kaç kere yaptığımda dışarı çıkmıştı

Önemli değil içiniz rahat olsun, progesteron hormonu, ilaç dozu bi iki kere unutulsa bile hemen düşmez yinede dikkat edin tabi

Önemli değil içiniz rahat olsun, progesteron hormonu, ilaç dozu bi iki kere unutulsa bile hemen düşmez yinede dikkat edin tabi
Cok tesekkurler cevabiniz icin yeni gordum kusuea bakmayin..hala ignelere devam biraz daha uzmanlastim artik

Cok tesekkurler cevabiniz icin yeni gordum kusuea bakmayin..hala ignelere devam biraz daha uzmanlastim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…