S Sinddy Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2015 300 76 98 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinddy #1 Dört kere bir gün arayla bu iğneyi oluyorum sonra da üç günde bir olarak vurunacağım bebeğe zararı olur mu acaba kullan var mı
Dört kere bir gün arayla bu iğneyi oluyorum sonra da üç günde bir olarak vurunacağım bebeğe zararı olur mu acaba kullan var mı
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 En iyi cevaplar 2 5.952 73 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinddy #2 Sinddy .!.: Dört kere bir gün arayla bu iğneyi oluyorum sonra da üç günde bir olarak vurunacağım bebeğe zararı olur mu acaba kullan var mı Genişletmek için tıkla... Ben kullandım. Bebeğe zararı olsa vermez bence doktorlar. Düşük tehlikesinde kullanılıyor zaten, kullanılmasa belki bebek düşecek Allah korusun o daha kötü
Sinddy .!.: Dört kere bir gün arayla bu iğneyi oluyorum sonra da üç günde bir olarak vurunacağım bebeğe zararı olur mu acaba kullan var mı Genişletmek için tıkla... Ben kullandım. Bebeğe zararı olsa vermez bence doktorlar. Düşük tehlikesinde kullanılıyor zaten, kullanılmasa belki bebek düşecek Allah korusun o daha kötü