Promosyon koşullarını okudunuz mu? Genelde bir süre oluyor, o süreyi baz alarak bir kısmı iade alınıyor diye biliyorum.İyi geceler kızlar çok kısa bir soru soracağım
Özel bir sektörde ise girdinizz ve 3/4 ay sonra bı maaş kadar hesabınıza banka tarafından promosyon yattı 3 ay sonra veya 2 ay sonra işten çıkma durumunuzda bu parayı bankaya geri ödemek zorunda misinz
Yani işe girerken promosyon falan dememisler tüm fabrikaya yatmisPromosyon koşullarını okudunuz mu? Genelde bir süre oluyor, o süreyi baz alarak bir kısmı iade alınıyor diye biliyorum.
Ayy hangi banka merak ettim bizimkilerde anca bizi yolma peşindeYani işe girerken promosyon falan dememisler tüm fabrikaya yatmis
Anneme yatmış fabrika da çalışıyor kendisi deAyy hangi banka merak ettim bizimkilerde anca bizi yolma peşinde
Bence muhasebe ile görüşsün sağlıklı bir açıklama yaparlar inşallahAnneme yatmış fabrika da çalışıyor kendisi de
Promosyon sozlemesi hiç yapılmamışSozlesmede ne yaziyorsa ona bagli. Bazilqri aliyor geri bazilari almiyor
İşe başlama,giriş çıkış sözleşmesi imzaladınız mı ve imzaladıysanız ne gibi prosedürler vardı okudunuz muİyi geceler kızlar çok kısa bir soru soracağım
Özel bir sektörde ise girdinizz ve 3/4 ay sonra bı maaş kadar hesabınıza banka tarafından promosyon yattı 3 ay sonra veya 2 ay sonra işten çıkma durumunuzda bu parayı bankaya geri ödemek zorunda misinz
Anneme yatmış sadece hesap açtılar diyor bişey demiyor başkaİşe başlama,giriş çıkış sözleşmesi imzaladınız mı ve imzaladıysanız ne gibi prosedürler vardı okudunuz mu
Nereye,neye imza attınız bilincinde misiniz