• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pronovias 2009-2010 erken kolleksiyonu....

zeysb

Umutlu :)
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
1.808
308
323
pronoviasgelinlikmodelleri1-485x316.jpg

pronoviasgelinlikmodelleri4.jpg

pronoviasgelinlikmodelleri2.jpg

pronoviasgelinlik12.jpg

pronoviasgelinlik13.jpg

Son düzenleme:
bunlarda 2010 erken kolleksiyonundan beğendiklerim....umarım beğenirsiniz kızlar...
gelinlikmodelleri3.jpg

gelinlikmodelleri4.jpg

gelinlikmodelleri2.jpg

Son düzenleme:
4. modelin arkasını beğendim bende uzun boyluyum banada güzel yakışır :utangac:

eminim yakışır canım...bende bu tarz istiyorum...bunlar genelde uzun boylularda hoş duruyor zaten...

kızlar pronoviastan gelinlik almak isteyenler;3-4 ay öncesinden şipariş vermeliler..hatırlatayım dedim...duvaklarıda ayrı satılıyor...ve muhteşemler.gidip görmeniz lazım..hihoyyyt

ben verdim sipariş parayı da peşin alıyo zalimler:) mayısta falan gelirmiş öyle 3 ay sürmüyo. umarım kumaş falan aynı kalite olur, bi de acil zayıflamalıyım:((((

işte bu, aslında dantelli değil düz bi gelinlik istiyodum ama birden buna karar verdim,ne kadar sabırsızım ya

Eklentiler

• $2661_72519283942_22339268942_2277639_7834398_n.webp
    $2661_72519283942_22339268942_2277639_7834398_n.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 151
keşke bütün modeller olsa türkiyede, o kadar az model var ki,insanın hevesi kırılıyo.

yakında düğünüm var, öyle iyi oldu ki bunlar teşekkürler, elim ayağıma dolaştı şu sıralar

işte bu, aslında dantelli değil düz bi gelinlik istiyodum ama birden buna karar verdim,ne kadar sabırsızım ya

ahh kuzummmmmmmm çok beğendim eminim sanada yakışacak..sorması ayuupp kaç kuruş verdin?arkadaşım için gittiğimizde 3 ay önce sipariş aldılar...birebir aynı kumaştan geliyor.....kaliteliler çok...zayıflarsın yawrrruumm takma....o koşturmada inan herkez zayıflıo...:lepi:

valla arkadaşlar benimki tacı duvağı falan 3800 oldu.çüşş büüstt sallaaakkk gibi efektlerle dolaşıyorum son zamanlrda:) çok daha uyguna dışarda diktirilebilir mutlaka. ben sabırsızlık ettim. ama gittiğim modaevlerinde falan öyle acayip modellerle karşılaştım ki,kendi beğenime göre bişey yaptıramıycağmı düşündüm. bunlarda işte acele etmeniz lazım falan dediler. gerçi 1 haziranda geliyo,acelelik bişey yokmuş. bakalım görücez nasıl olucak:) bi de benimki tam da resimdeki nalon değil. bunların böyle aynı isimde biraz farklı kesimli modelleri var. ama çok benziyo resimdekine. işte böyle:)

Back
X