Gelinlik Alessandro Couture markasına ait, 2012 koleksiyonundan STANOPEA. Fiyatları konusunda bilgim yok ve türkiyede satıldığını düşünmüyorum.
aslında bu gelinlik inanılmaz derecede pronovias laertes modeline benziyor.
eğer gelinliğe 10000-15000 bir para verebilecekseniz orijinal laertesi alabilirsiniz
yok diktireceğim derseniz, bu gelinliğin benzerini deneyen gelinlikçiler gördüm. fena sonuç almamışlardı. çok umutsuz bir vaka değil...
bu pazar kısmetse bir arkadaşımla gelinlikçi gezeceğiz. benzerini görürsem fiyatını söylerim. istanbul olacak tabi...
ysmehmt, dikkatli baktım da, asıl konuyu oluşturan modelin üstünde yani pronovias fantasticada da senin gelinliğindeki malzemeden var. hani şu yaprak şeklinde saçak saçak kumaş var ya, aynısı dikkat edersen fantasticanın göğüs bölgesinde var. tahmin ediyorum bu şekilde kesilmiş halde hazır satılan bir malzeme bu...
Şu anda ofisteyim aslındaGelinlikleri hakkaten çok sevdim, düğünüm geçeli 2 ay oldu, halen gelinlik bakıyorum, arkadaşlarla gelinlikçi geziyorum filan. Aslında sermayem olsa, ilerde bir modaevi açmayı düşünürdüm. Ama 10 seneden önce olabilecek gibi görünmüyor tabii o zamana halen ilgim kalırsa. Şimdilik normal kıyafet dikmeyi öğrenmekle meşgulum, hatta dün ilk kez kendi dikiş makineme sahip oldum, babannemdeki kullanılmayan bir tanesini kendi evime transfer ederek. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?